Ne vedem la Ziua Întreprinderilor Sociale din România?

0

NESsT România are plăcerea de a anunţa a doua ediţie a Zilei Întreprinderilor Sociale din România. Evenimentul va avea loc joi, 12 decembrie 2013, la Hotel Novotel (Calea Victoriei 37B, Bucureşti).

MailChimp_banner_SED_Romania_2013
Ziua Întreprinderilor Sociale va reuni reprezentanţi ai întreprinderilor sociale şi ai organizaţiilor non-guvernamentale, oameni de afaceri şi decidenţi în domeniul politicilor publice din domeniu. Programul va cuprinde şi un Târg al Întreprinderilor Sociale, în cadrul căruia numeroase întreprinderi sociale din ţară îşi vor promova produsele şi serviciile. 

Întreprinderile sociale sunt afaceri create cu scopul de a soluţiona probleme sociale critice diverse într-un mod sustenabil financiar. Încă din 2007, NESsT România a sprijinit dezvoltarea întreprinderilor sociale de succes ce continuă să ofere soluţii de termen lung unor probleme sociale. Ariile în care întreprinderile sociale dezvoltate cu sprijinul NESsT şi-au demonstrat deja impactul sunt incluziunea pe piaţa muncii, crearea de surse de venit sustenabile şi  tehnologii cu impact social.

Vă invităm să vă notaţi în calendar ziua de 12 decembrie 2013, Ziua Întreprinderilor Sociale! Pe curând!

Despre autor

avatar

NESsT este un catalizator pentru întreprinderile sociale din țările cu piețe în dezvoltare și din întreaga lume. NESsT își îndeplinește misiunea prin furnizarea de capital financiar, training-uri, mentorat și acces la piețe de desfacere unui portofoliu de întreprinderi sociale cu impact ridicat din țările cu piețe emergente. NESsT combină instrumentele și strategiile specifice sectorului de afaceri și al investițiilor de capital cu misiunea și valorile sectorului social, pentru a permite portofoliului său să planifice mai bine, să își îmbunătățească capacitatea de management, să se dezvolte și să își crească impactul social. www.nesst.org

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.