Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ne vedem la Made in RO | Târg de design românesc | 19-20 decembrie

0

Weekend-ul acesta, pe 19 și 20 decembrie, cele mai #designist cadouri de Crăciun te așteaptă la ediția cu numărul 7 a Made in RO – Târg de design românesc. Numărul magic (7) anunță o ediție de poveste, iar noile colecții semnate de designerii români așteaptă să-ți completeze inspirat atmosfera de sărbători și povestea preferată de Crăciun.

Peste 55 de designeri selectați în urma apelului de proiecte vin la București din Cluj, Timișoara… și din toată țara! Una dintrele multele surprize ale acestei ediții este că te vei întâlni în premieră la Made in RO cu primul brand local de covoare hand-tufted, cu mult design contemporan, dar și cu un proiect românesc care a câștigat o mențiune specială la Red Dot Design Award.
Când: 19 și 20 decembrie (weekend-ul acesta)
Unde: Impact Hub Bucharest, etajele 2 și 3
Adresa: Str. Halelor nr. 5, Piața Unirii (aproape de Hanul lui Manuc)
Deschis: 11.00 – 20.00Informații despre eveniment și designerii participanți pe designist.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.