Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ne revedem la Costa-Foru

0

Ne revedem la Casa Costa-Foru în aceasta toamnă, pentru al treilea an consecutiv, pe parcursul weekend-ului 23-24 septembrie 2017.

De „Noaptea Caselor #4” ne întâlnim pentru a reinterpreta atmosfera vremurilor de odinioară și a valorifica energia spațiului, într-un cadru acompaniat de muzică și poveste, în mijlocul unui spațiu plin de creativitate și spirit liber, redând efervescența în cotidian.

Duminică, pașii ne vor purta „acasă” într-un periplu al descoperirii redat de o atmosferă conturată de note muzicale și lumini diafane.

08_Casa Costa-Foru
Mai jos regăsiți programul celor două zile.

SÂMBĂTĂ

*Casa este deschisă spre vizitare între orele 14:00 – 01:00.

ora 14:00 | Instameet cu Cristi Radu
ora 16:00 | La un ceai la Costa-Foru
ora 19:00 | „Spectrum” concert live
ora 21:00 | „Maria Tănase 104”, cântare cu Elena Shulea-Shen și Silviu Fologea

DUMINICĂ

*Casa este deschisă spre vizitare între orele 15:00 – 23:00.

ora 15:00 | Deschidere
ora 18:00 | „Toutfois” concert live
ora 20:00 | „The Saint and the Sinner Lady” concert live

_______________________________

Casa Costa-Foru este un spaţiu cultural dinamic prin abordare şi viziune, produs al unui proiect independent de reactivare urbană, de revitalizare a patrimoniului material şi imaterial al Bucureştiului, demarat de Grupul de Iniţiativă „Casa Costa-Foru”. Seria de evenimente din acest an vine să completeze un demers, conturat în ultimii 3 ani, de implicare a comunității în povestea pe care oraşul însuşi o scrie despre el.
Artiştii şi vizitatorii devin curatori şi performeri ai unor iniţiative punctuale, care prezintă publicului din Bucureşti o abordare diferită, situată la intersecţia dintre muzeal şi creativ.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.