Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

NDR – The Artificial Intelligence Conference, va avea loc marți, 4 iunie, la Iași și joi, 6 iunie, la București. 10 prezentări, o singură scenă.

1

NDR – The Artificial Intelligence Conference, va avea loc marți, 4 iunie, la Iași și joi, 6 iunie, la București. 10 prezentări, o singură scenă.

Pe data de 4 iunie 2019 va avea loc în Iași, la Hotel Internațional, o nouă ediție NDR – The Artificial Intelligence Conference, iar pe data de 6 iunie 2019 va avea loc în București, la Hotel InterContinental.

Inteligența Artificială a început să facă parte din viața noastră de zi cu zi, iar NDR – The Artificial Intelligence Conference oferă o imagine de ansamblu asupra acestui subiect. Cu sesiuni ce acoperă subiecte de la Machine Learning, la Data Science și Deep Learning, participanții vor putea afla atât despre aplicabilitatea practică a acestor principii cât și noutăți teoretice de la experți internaționali și locali, reprezentanți ai principalelor sectoare ale industriei IT – corporații, companii de produs, startups și mediul academic.

La Iași, participanții la conferință îi vor putea asculta pe Tim Llewellynn (CEO, NVISO) vorbind despre aplicabilitatea inteligenței artificiale și a învățării automate în domenii precum sănătate, automotive și alte aplicații destinate consumatorilor, pe Boris Gorelik (Data Scientist, Atomattic) prezentând o modalitate de abordare metodologică în vizualizarea datelor, vor putea invăța de la Dino Esposito (Digital Strategist, BaxEnergy) cum învățarea automată este posibilă și în .NET, și îl vor putea asculta pe Alex Cross (Senior Consultant, Endava) vorbind despre implementarea sistemelor cognitive în producție. Toate acestea într-o singură zi, pe un singur track.

La București, participanții vor afla de la Leonid Kuligin (Strategic Cloud Engineer, Google) cum pot utiliza Google Cloud Platform în Învățarea Automată, vor afla de la John D. Kelleher (Academic Leader, Dublin Institute of Technology) cum se

antrenează rețelele neuronale folosind diverși algoritmi de învățare, îl vor asculta pe Gianluca Campanella (Data Scientist, Microsoft) vorbind despre MLOPs și vor afla de la Ciprian Jichici (General Manager, Genisoft) cum poți modela comportamentul clienților folosind Deep Learning.

Pentru că a trebuit sa poarte un nume, conferința s-a numit NDR, inspirat dintr-o carte scrisă acum ceva timp de Isaac Asimov și Robert Silverberg – Omul Pozitronic. Aceasta spune povestea unui robot, robot care capătă conștiință de sine și își dorește sa fie recunoscut drept om de către restul omenirii. Prin dezvoltarea creativității, a imaginației, a eu-lui personal, acesta perseverează, îmbunătățindu-se continuu.

Desigur, nu suntem încă în situația de a avea roboți autonomi care să își dezvolte imaginația, dar vom ajunge acolo. Iar NDR este un pas în direcția aceasta. Puteți afla mai multe detalii despre conferință vizitând site-ul acesteia – www.ndrconf.ai.

NDR – The Artificial Intelligence Conference este organizată de Codecamp, una dintre cele mai mari comunități IT din România și Republica Moldova, în colaborare cu Strongbytes, una din primele companii din Romania ce dezvolta produse AI

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.