Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Namaste India: Ayurveda – consultații și atelier de gătit cu Prof. Dr. Venkata N. Joshi

0

În continuarea Festivalului „Namaste India”, vă invităm la două evenimente având ca temă Ayurveda, medicina tradițională indiană, susținute de Prof. Dr. Venkata N. Joshi.

unnamed

26 iunie, 18:30
SEARĂ DE GĂTIT – ATELIER AYURVEDA FOOD MEDICINE

26-27 iunie, 09:00 – 17:00
CONSULTAȚII AYURVEDA

Prezintă: Prof. Dr. Venkata N. Joshi
Locație: Calea Calarasilor nr 161 et 4

PROF. DR. VENKATA N. JOSHI
Profesor Universitar Ayurveda, reprezentant al Ayurveda in comisia de sanatate a Parlamentului Britanic

Doctorul Profesor Venkata Joshi este decorat de doua ori de catre Parlamentul Britanic pentru merite deosebite in invatamantul medical si in raspandirea Ayurvedei in Europa.

Dansul isi desfasoara activitatea ca profesor de peste 15 ani in Regatul Unit al Marii Britanii, unde a activat ca si Co-Director al Ayurveda College CoA-UK (Milton Keynes), a sustinut programe de invatamant ca profesor de Ayurveda la Universitatea Essex,

Sustine consultatii periodic in Romania si preda cursuri universitare in mai multe tari: in Germania,  a infiintat Colegiul de Ayurveda la Zagreb , face parte din echipa de profesori Europe Ayurveda Academy Paris si in Romania (sustine dezvoltarea Ayurveda Academy Romania in parteneriatul cu Scoala de Studii Internationale in Medicine Traditionale, Integrative si Anti-imbatranire S.S.I.M.T.I.A. Bucuresti).

DETALII ȘI ÎNSCRIERI
0769659749, dr.bebesel@gmail.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.