NAKED PR lansează primele breakfast-uri de PR & lifestyle din România

0

Inceputul de week-end este pentru intalniri frumoase, mic-dejun intre prieteni si idei bune, concentrate, cu bataie lunga.

Pe 24 mai, NAKED PR lanseaza primele breakfast-uri de PR & lifestyle din România.

Profesori cu notorietate profesionala exceptionala, invitati celebri, knowhow NAKED, 3 ore impreuna si informatii surprinzatoare, cu adevaruri gol-golute din industriile de comunicare va asteapta la singurele cursuri de PR & lifestyle din Romania.

Modulele din colectia NAKED SHORTS primavara/vara 2014 sunt:

  • Aventura blogging  cu Miss Ana Morodan – 24 mai
  • Celebrity PR cu Adelina Bortan – 24 mai
  • Stilism & jurnalism de moda cu Maurice Munteanu – 31 mai
  • Political PR “pe viu” cu Radu Magdin (analiza a campaniei in desfasurare pentru alegerile europarlamentare) – 31 mai
  • Arts PR cu Irina Milenkovici- 7 iunie
  • Visual Merchandising – 7 iunie

” Dupa 4 ani de aventura blogging, milioane de semne, sute de mii de prietene fantastice care ma urmaresc in fiecare luna, nenumarate party-uri si evenimente, cateva sute de proiecte de imagine, de consultanta, de stilism si de public speaking stiu “one NAKED truth”: Blogging is the Little Gold Fish. It can give you all you need to an online entrepreneur. Ne vedem la NAKED SHORTS. Cursul de “Aventuri blogging”. Pentru “future media moguls”, n’est-ce pas?”, spune Ana Morodan.

“Pe 24 mai vom face balans la mare înălţime. Fără teamă. NAKED Shorts pentru celebrităţi 2.0. Strategii de PR, story brokering sau cât de importantă este povestea, cum construieşti imaginea socială a unei persoane publice, totul despre celebritate şi consumul de vedete. Dupa 8 ani în televiziune, ştiu ONE NAKED TRUTH: lucrurile nu sunt aşa cum par. 

Ne întâlnim la NAKED Shorts. Workshop-ul de Celebrity PR.  Pentru viitoare POP STARURI şi HOT  PEOPLE”, spune Adelina Bortan.

NAKED shorts

“Din 2004, anul in care am inceput aventura mea de fashion editor ELLE, si pana in prezent, intrebarea care mi s-a pus cel mai des a fost ‘’ok, si ce presupune, mai exact, meseria asta?’’ Daca sunteti curiosi sa aflati cateva dintre secretele meseriei de stilist, daca vreti sa vorbim despre ce face sau ce nu face un fashion editor, daca vreti sa-mi puneti intrebari si sa dezbatem impreuna evolutia acestei meserii suficient de controversate, va astept la o sesiune discreta & matinala de ‘’Naked Styling’’!”, spune Maurice.

Va propun sa evaluam impreuna campaniile si rezultatele de la alegerile europarlamentare, precum si consecintele acestora asupra alegerilor prezidentiale si asupra prezentei noastre la Bruxelles. Sa vedem ce a functionat, ce nu, si sa discutam despre ceea ce urmeaza”, spune Radu.

“Va invit la primul Arts PR breakfast, unde va voi introduce in lumea artei contemporane, a managementului unei galerii si a reprezentarii unui artist, pe scurt a PR-ului in arta! Despre asta si One NAKED truth din aceasta industrie vom vorbi la prima noastra intalnire! See you all there!”, spune Irina.

Proiectul Naked PR se adresează tuturor celor în cautare de upgrade şi newins, fie că sunt profesionişti, aspiranți, angajatori sau pasionați de PR.

Detalii despre breakfasturi şi înregistrare sunt disponibile pe site-ul Naked PR (www.nakedpr.ro).

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.