Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

In luna septembrie vine in Bucuresti unul dintre cei mai premiati dansatori din Europa

0

In luna septembrie vine in Bucuresti unul dintre cei mai premiati dansatori din Europa.

La doar 21 de ani are pe “centura” nu mai putin de 20 de locuri 1, obtinute la concursuri de prestigiu din Europa. Originar din Belgia, Alex The Cage (Legion X Crew) reprezinta o sursa de inspiratie pentru toti dansatorii romani, indifferent de nivelul de pregatire.

alex nou

Alex va sustine doua workshopuri in Bucuresti, in data de 26 septembrie, si alte cateva in mai multe orase din tara, in perioada 25 – 28 septembrie 2015., alaturi de Florin (FOFO) – dansator ALEX VELEA si SID, unul dintre cei mai renumiti dansatori de HIP HOP din tara.

Biletul de intrare pentru Bucuresti va costa 60 de lei pentru un curs (1h 30) si 120 lei pentru doua cursuri (3h) + Bonus doua cursuri gratuite (1h) cu Fofo (WhoGonStopUs) si Robert Tatoi (Sid) . Participantii ce doresc sa beneficieze de DISCOUNT, trebuie sa stie ca pana in data de 20 septembrie se acorda:

– 15% reducere la inscriere
– 10% reducere la grupuri de peste 6 persoane

*Dupa data de 20 septembrie toate reducerile vor fi inactive.

Referinte VIDEO:

Alex The Cage:

Fofo (WhoGonStopUs)

Sid:

Numarul de participanti targetat este de 60 pentru fiecare workshop.

Din seria evenimentelor organizate de noi amintim: Workshop Les Twins (dansatori Beyonce), Dave Scott (coregraf You got Served, Step Up), Sir Ledgen (dansator Nicki Minaj), Ian Eastwood (Youtube celebrity), Cliff Mcghee (dansator Ne-yo) si multi altii.

EVENIMENT FACEBOOK:
https://www.facebook.com/events/181244218873878/

Pentru inscrieri si detalii:
info@danceprestige.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.