Muzică și artă inspirate de la maşinile tipografice @ Clubul Control / 17 noiembrie

0

Soare Staniol prezintă, luni, 17 noiembrie, ora 20:00, in Clubul Control:

TypoTunes

Şase muzicieni împreună cu un grafician, au creat TypoTunes – colaj-live audio-video inspirat de procesul şi de maşinile tipografice. Elemente artistice: inregistrări de teren, muzică electronică, instrumente acustice, text.

Sunetul mecanic generează fascinaţie pentru muzicieni încă de la începutul secolului trecut. Înregistrat, reprodus de orchestre, modifcat în softuri, motiv pentru eseuri sonore – sunetul produs de maşină face parte acum din ceea ce percepem ca muzică.
Când ai de-a face cu ambianţa sonoră a unei tipografii, pe lângă senzaţia pur fizică a sunetului, apar reacţii puternice faţă de procesul tipografic în sine, de felul în care informaţia ajunge la noi, cititorii sau consumatorii de produse tipografice.

Soare Staniol
Maria Balabaş – voce, claviaturi
Mihai Balabaş – chitară, efecte
Randomform – electronics
Marina Pîngulescu – vioară
Călin Torsan – fluiere
Gabriel Bălaşa – percuţii
+
Atelierul de grafică
Ciprian Isac
TypoTunes

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează