Muzică pentru Viață #4: eveniment este cu scop caritabil, 15 decembrie 2016

0

Muzică Pentru Viață #4. Evenimentul este cu scop caritabil și anume cu toți banii strânși din bilete și donații vom organiza petrecerea de Crăciun a copiilor de la oncologie pediatrică, etaj 5, Marie Curie și le vom umple brațele de cadouri.

Concertul va avea loc în Expirat, Halele Carol, Sala Compresoarelor, ora 20:00.

muzicapentruviata-web

În cadrul evenimentului din acest an, concertează: Coma, Jurjak, Helen, Maria Casandra Hausi, Jean Gavril, Trif Ionut, Rammon/Abasc/Buff.

Pe 15 decembrie, la Expirat Halele Carol, te invităm la cel mai acustic concert al finalului de an. Bucură-te de muzica preferată și donează. Invită-ți prietenii și descoperă că muzica poate aduce fericire și viață.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Beneva, care își propune prin proiectele culturale, educaționale și sociale să dea un suflu nou societății și să aducă la un loc cât mai mulți oameni deschiși către artă și cultură. Doar împreună putem începe un manifest de schimbare al vieții.

www.beneva.ro

Dansează, dăruiește, sprijină fericirea și susține VIAȚA!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.