Muzica Clasica la Metrou

0

Următoarea stație de metrou este Arta nu mușcă

  17 septembrie 2013, ora 17.30, în cele mai tranzitate  stații de metrou : Piața Unirii 1, 2, Universitate și Victoriei  s-au desfășurat  spectacole de muzică clasică inedite și momente de tango sau grafică și pictură, direct pe peron spre bucuria tuturor călătorilor.

Arta nu mușcăProiectul ” Muzică clasică la metrou” se află deja la ediția a doua și este organizat de Asociaţia Arta nu muşcă, (www.artanumusca.ro) cu scopul de a celebra muzica clasică într-un spațiu neconvențional, de a promova tineri artiști și de a oferi publicului posibilitatea de a fi față în față cu produse culturale de calitate.

Oamenii au preferat să piardă trenuri la rând, să îi felicite, să le ceară autografe chiar pe cartele de metrou, să îi aplaude minute în șir, bisuri, iar unii au insistat chiar să le ofere  și bani.

Ne-a plăcut mult, mai vrem! Aici, la metrou, emoțiile sunt mai mari decât pe scena de la Operă, simți publicul mult mai aproape. E un proiect minunat și sper să existe și ediția a treia.” ( Alin Stoica-tenor)

Așadar, cu ocazia Zilelor capitalei, între 16-21 septembrie, în stațiile mai sus menționate, în intervalul orar 17.30-19.00, vor avea loc o serie de recitaluri de muzică clasică, dedicate bucureștenilor, care sunt așteptați la metrou într-un număr din ce în ce mai mare.

afis proiect

 

 

Arta nu mușcă este un demers socio-cultural ce promovează activ tineri artiști talentați și proiecte de încurajarea consumului de artă, într-o manieră actuală și creativă.

 

www.artanumusca.ro

facebook.com/artanumusca.ro

contact@artanumusca.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează