Muzica clasică la metrou în București. VEZI UNDE ȘI CÂND!

0

MUZICĂ CLASICĂ LA METROU                                        

Asociaţia Arta nu muşcă lansează duminică, 16 septembrie, de Zilele Bucureștiului, declaraţia cultural-artistică “Muzică clasică la metrou”.

Evenimentul se va desfăşura pe parcursul unei întregi săptămâni,  între 16-22 septembrie, în intervalul 18.30-19.30, în 4 stații de metrou: P-ța Unirii, P-ța Universității, P-ța Victoriei, Eroilor.

După o serie de evenimente creative, Arta nu muşcă încurajează  acte cultural-artistice,  în spații neconvenționale, cu scopul de a crea un liant între artă și colectiv.

“Muzică clasică la metrou” este un adevărat spectacol de sunete și note muzicale, creat de tineri artiști, în cadrul a 28 de recitaluri antrenante pentru publicul larg.

Despre Arta nu Mușcă

 Arta nu mușcă susține tinerele talente și adevăratele valori românești, realizând o serie de  manifestații desfășurate, într-o manieră versatilă și atractivă. Evenimentele sunt create tot de două tinere, pasionate de artă și de cultura frumosului, menite să surprindă creația, artistul și omul.

www.facebook.com/artanumusca

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează