Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Muzică clasică, jazz și alte suprize la cea de-a treia ediție a evenimentului „SIMFONII PE ASFALT”

0

Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, vă invită la cea de-a treia ediție a evenimentului cultural „SIMFONII PE ASFALT”, care va avea loc, în perioada 11 – 26 iunie 2016, în Centrul istoric al Capitalei, la intersecția străzilor Lipscani și Smârdan. În fiecare zi, între orele 19:00 și 21:00, trecătorii vor avea parte de scurte recitaluri de muzică clasică, jazz și dans contemporan, susținute de artiști tineri și de muzicieni consacrați ai scenei lirice românești.

Afis Simfonii pe asfalt
„SIMFONII PE ASFALT” este un eveniment anual care își propune să aducă muzica clasică mai aproape de public, transformând una dintre cele mai animate zone ale Bucureștiului într-o imensă scenă în aer liber.

Printre artiștii care vor concerta în Centrul istoric se numără tânărul bariton Johnny Alexandru, pianiștii Marta Claudia Băceanu, Alice Petică, Ioana Isar, Valentin Malanețchi și Mihai Sârbu, Sânziana Cristina Dobrovicescu, Iolanta Eremia și Emilia Botezatu (vioară), Georgiana Dumitru (soprană), Georgiana Pană (nai), Alexandra Căplescu (violoncel), formațiile Le Duette, Playthoveen și Trio Sense.

Repertoriul va cuprinde arii celebre ale compozitorilor J. S. Bach, W. A. Mozart, P. I. Ceaikovski, A. Vivaldi, G. Rossini, J. Strauss, G. Bizet, F. Chopin etc. Momentele de muzică clasică vor alterna cu intervenții de muzică jazz și cu scurte reprezentații de dans contemporan, iar atmosfera va fi completată de statui vivante în diferite costumații tematice și de animatori în costume de gală.

Accesul la eveniment este liber. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.creart.ro.

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio România Muzical, Radio România București FM, Blitz TV, Zile și Nopți, IQool, PR Wave, Calendar Evenimente, Orașul Meu, Gratuitor, România Pozitivă, Dor de Ducă, Festivaluri Românești

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.