Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” continuă proiectul „Orele liniștite” și în luna decembrie 2023, un eveniment organizat în parteneriat cu asociația Supereroi printre noi

0

„Orele liniștite” se adresează vizitatorilor cu nevoi speciale, pentru care perioadele aglomerate de vizitare pot fi dificile din punct de vedere senzorial.

„Orele liniștite” sunt organizate în zilele de luni. Astfel, în zilele de luni, 4 și 11 decembrie 2023, între orele 13:00 – 15:00, în afara programului obișnuit de vizitare, asigurăm publicului cu nevoi speciale posibilitatea de a vizita Muzeul în liniște și feriți de agitația unei zile aglomerate.

Frații, bunicii și prietenii copiilor cu nevoi speciale sunt bineveniți.

Intrarea în Muzeu este accesibilizată scaunelor rulante.

Accesul scaunelor rulante/cărucioarelor este posibil pe traseul expozițional.

Muzeul nu are parcare proprie, dar în parcarea publică din Piața Victoriei sunt locuri pentru autocare și microbuze școlare, respectiv mașinile conduse de către/pentru persoanele cu dizabilități.

Pentru a vă putea asigura condiții de vizitare cât mai plăcute, vă rugăm să completați formularul de participare, selectând data dorită de aici: https://forms.gle/kDjFRR8cEi8Z8eNj8

Fiecare persoană cu dizabilități + 1 însoțitor beneficiază de acces gratuit, în baza unui document doveditor.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.