Muzeul Național de Artă al României – un muzeu deschis șapte zile din șapte

0

Începând cu 1 martie 2024, Muzeul Național de Artă al României va avea un nou program de vizitare, conceput în raport cu nevoile și preferințele publicului. Astfel, pentru a oferi acestuia posibilitatea de a avea acces pe durata întregii săptămâni la cel mai important patrimoniu de artă din România, precum și pentru un acces prelungit în zilele de week-end, spațiile expoziționale din structura Muzeului Național de Artă al României vor putea fi vizitate după cum urmează:

Sediul central, Muzeul Zambaccian și Muzeul Theodor Pallady, miercuri -vineri, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, luni-marți închis. Prima miercuri din lună intrarea gratuită.

Muzeul Colecțiilor de Artă, vineri-marți, orele 10-18, sâmbătă-duminică 11-19, miercuri-joi închis. Prima vineri din lună intrarea gratuită.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.