Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Muzeul Hărţilor se redeschide

0

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi anunță redeschiderea pentru public începând cu data de sâmbătă, 30 mai 2020. Până pe 7 iunie, Muzeul va fi deschis pentru vizitare zilnic, între orele 10:00 – 18:00, inclusiv luni și marți.

În plus, de ziua lor, luni 1 Iunie, toţi copiii vor avea acces gratuit!

Vor fi respectate recomandările în vigoare în această perioadă legate de normele de igienă, dezinfectare, măsurarea temperaturii. Purtarea măştii este obligatorie în Muzeu, la fel şi distanţarea socială.

Tarifele de acces rămân neschimbate:

  • 10 lei bilet întreg;

  • 5 lei bilet pentru seniori;

  • 2,5 lei bilet pentru studenți și elevi;

Intrarea este liberă pentru copiii sub 7 ani și pentru toți copiii de 1 Iunie. Lista completă a categoriilor de reduceri și gratuități se află pe site www.muzeulhartilor.ro

Vă aşteptăm cu drag şi cu un zâmbet larg…. în spatele măștilor!

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi (MNHCV) din Bucureşti este printre puținele instituţii culturale cu acest specific din lume. MNHCV își propune ca, prin grija pentru patrimoniu și interpretarea lui, prin activități destinate specialiștilor și comunităţii, să devină o instituție relevantă pentru public și pentru cultură, promovând cercetarea, interactivitatea, educația pe tot parcursul vieții, dialogul şi angajarea creativă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.