Muzeul ”Antipa” și e² Young Engineers vă invită la Provocarea LEGO®!

0

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” împreună cu e² Young Engineers vă invită să participați la un nou program educațional de succes destinat copiilor  între 7 și 11 ani, care ajută la îmbogățirea cunoștințelor din teoria școlară și a deprinderilor de aptitudini legate de gândire, inventivitate și încredere în forțele proprii.

LEGO

N-ar fi drăguț ca micuții tăi să-ți explice cum funcționează un lift sau o mașină de spălat, sau ce este un diferențial?

În fiecare marți, vineri, sâmbătă și duminică la Muzeul ”Antipa” copiii vor învăța jucându-se prin intermediul poveștilor interesante, experimentelor incitante și modelelor de construcții LEGO®, concepute în mod original, ilustrând lumea Științei, Tehnologiei, Ingineriei, Artei și Matematicii (ȘTIAM).

Înscrierea copiilor se face prin email: info@youngengineers.ro sau la telefon 0742.102.633 în limita a 15 locuri/grupă.

Participarea la prima lecție este gratuită.

Taxa participării la cele 4 ședințe ale unui modul este 180 ron/participant, iar pentru o ședință este de 50 ron/participant (în limita a 15 locuri disponibile) și se achită integral la Muzeu cu cel puțin trei zile înainte de începerea modulului. 

Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa

Parteneri media: EmailWing, MediaIQ, UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Oraşul Meu, Grădinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucureşti, inParc, mamica.romelc-codobelc.roagendacopiilor.wordpress.com, Mamica de azi, Mami, HotNews, SmartWoman, stiripentrucopii.comkidsnews.rolabucatarie.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează