Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Munca la romani, un eveniment cu Vintila Mihailescu

0
Fundatia Calea Victoriei

Munca la romani, un eveniment cu Vintila Mihailescu 

Cultura succesului. De ce muncim?

 

Va invitam in 14 martie la o noua conferinta cu charismaticul profesor Vintila Mihailescu, care ne propune sa analizam impreuna, din perspectiva antropologului, cum percepem munca si cum muncesc romanii azi (fie ca sunt corporatisti, angajati sau patroni) si… cum munceau taranii de altadata.

 

vintila_mihailescu_30„Se spune ca romanii sunt harnici. Se spune ca exista o Romania a oamenilor lenesi. Se spune ca Romania este altfel. Ni se spune ca trebuie sa muncim pentru succesul in viata. Ne spunem, uneori, ca nu are rost sa ne spetim muncind.

 

Chiar asa, dumneavoastra stiti de ce munciti?” – V. Mihailescu

 

Conferinta va avea loc la Grand Hotel Continental, una dintre cele mai frumoase cladiri din oras, clasata ca monument istoric, candva centrul high-life-ului bucurestean.

 

Lector: Vintila Mihailescu

Data: 14 Martie 2013; Ora: 19:00

Varsta Minima: 16 ani

Cost: 30 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 25 ron

Loc: Grand Hotel Continental, Calea Victoriei nr 56 (intrare din str. I. Campineanu – sala etaj 4)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.