Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Multinationalele cauta cei mai buni 300 de tineri la nivel national. Aplica pana pe 8 mai la Top Talents Romania

0

Multinationalele cauta cei mai buni 300 de tineri la nivel national.

Aplica pana pe 8 mai la Top Talents Romania.

DRG_2166

Top Talents se adreseaza studentilor in ani terminali de facultate, masteranzilor, doctoranzilor si proaspat absolventilor cu rezultate academice remarcabile sau implicare in activitati extracurriculare, in organizatii studentesti sau care detin experienta internationala.

Cei mai buni 300 de tineri cu potential se vor reuni pe 15-16 mai, la Hotel Caro din Bucuresti, in cadrul celei de 7 editii Top Talents Romania. In urma feedback-ului primit din partea tinerilor am decis prelungirea termenului de aplicare pana joi, 8 mai 2014.

Participarea este gratuita in baza inscrierii pe site-ul: www.hipo.ro/locuri-de-munca/toptalentsromania/Inscriere

Procesul de selectie a celor mai buni 300 de tineri este unul complex. Consultanti in selectie si recrutare evalueaza CV-urile si formularele de aplicare ale celor interesati sa participe la eveniment. Dupa aceasta etapa cei preselectati vor sustine un set de teste online. In functie de rezultatele obtinute, cei mai buni 300 de tineri sunt invitati in cele doua zile de eveniment unde vor avea sansa sa participe la conferinte pe teme de dezvoltare, studii de caz, workshop-uri, zone de interactiune cu angajatorii, oportunitati de cariera precum programe de internship, trainee si management trainee.

Ce inseamna sa te numeri printre cei 300 de tineri selectati la editia din 2014 Top Talents Romania? In cele 2 zile dedicate evenimentului tinerii au sansa sa:

  1. sa afle de la invitati internationali cum isi pot valorifica la maximum potentialul intr-o companie de top. O parte dintre invitatii acestei editii sunt: Gilles Antoine – Country General Manager L`Oreal Romania; Jarek Malinowski, Director General Unilever South Central Europe; Paul Renaud – Qualified Executive Coach; Adela Jansen, HR Excutive Director – BRD Groupe Société Générale;
  2. sa se remarce in cadrul evenimentului si sa beneficieze de oportunitati de cariera oferite de companii multinationale precum: BRD – Groupe Société Générale, Philips, Vodafone România, EY, Hilti, L’Oréal România, Unilever, Microsoft Romania;
  3. sa descopere care sunt competentele evaluate in timpul procesului de selectie si cum isi pot creste sansele de a obtine jobul dorit, cat de important este un CV bine scris si la ce sa te astepti de la un interviu sau assessment center;
  4. sa intre in competitie cu ceilalti participanti in cadrul unui studiu de caz – o simulare de business in care va trebui sa aplice concepte precum planificare, obiective, management de resurse, capacitate de decizii, etc. Un exercitiu care le ofera sansa sa experimenteze diverse strategii de afaceri si sa ia decizii in situatii care sunt inevitabile in business.
  5. sa participe la unul dintre cele 6 workshop-uri sustinute de companiile: Philips, Vodafone România, L’Oréal Romania, Microsoft Romania. Doua dintre temele abordate in cadrul  acestor workshop-uri sunt: ”Women in Leadership” sau „My career choice: entrepreneur, freelancer or business man?”

In plus, cei selectati pot aplica la o serie de programe de internship, trainee si management trainee precum:

– Trainee@BRD

– Vodafone Management Trainee

– Microsoft Academy for College Hires

– Management Trainee Program at L’Oréal Romania

– Internship Program at Unilever

– Entry-level jobs at EY Romania

Mai multe detalii despre procesul de inscriere, programele la care pot aplica si agenda evenimentului pot fi accesate la sectiunea dedicata proiectului: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/toptalentsromania

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o campanie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.

Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentilor si masteranzilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.