Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mozart ROCKS 2010 / Bucuresti, 12 aprilie 2010

0

Concert Sala Palatului, 12 aprilie 2010 orele 19:00 FIX !!! Mozart ROCKS susţine MIŞCAREA DE REZISTENŢĂ împotriva muzicii de prost gust, împotriva muzicii de pahare multe, împotriva concertelor făcute din playback …

Am vizitat pagina evenimentului şi am găsit câteva informaţii interesante din care redăm şi noi câteva cuvinte:

„Fiecare vârstă sau generaţie are preferinţele ei şi argumentele cu care şi le justifică, indiferent de domeniul de interes.

Ne aducem aminte cu toţii cum strâmbau părinţii noştrii din nas atunci când ne vedeau cu blugii Levi’s tociţi, cum ne trimiteau profesorii la tuns atunci când părul ne ajungea un pic mai lung şi ce ciudat se uitau la noi atunci când, la banchet, dansam pe „we don’t need no education, we don’t need no thought control”.

Uitaseră, profesorii şi părinţii, că, la rândul ei, generaţia lor adoptase fusta mini, dansase foxtrot, ascultase la radio melodiile lui Louis Armstrong, deşi bunicii ar fi vrut să-i înveţe valsuri.

De o vreme încoace, asistăm însă la un fel de armistiţiu artistic, un fel de procedură de inventariere şi revizuire a valorilor, tot aşa cum, din când în când, oamenii scot la iveală vechi bijuterii, le şterg şi le dau luciu pentru ca mai apoi să le preţuiască purtându-le în zilele de sarbatoare, într-un context modern.

În 1969, nişte tineri cu părul lung numiţi Blackmore, Lord, Gillan, Glover şi Paice, adică Deep Purple, au concertat alături de The Royal Philharmonic Orchestra, folosind însă orchestra simfonică pentru acompaniament. The London Philharmonic Orchestra a cântat apoi piese celebre ale formaţiei Led Zeppelin, cum ar fi Kashmir sau Stairway to Heaven. Un alt stil de apropiere între orchestrele simfonice şi muzica rock a fost promovat de Yngwie Malmsteen, copilul teribil al rock-ului anilor ’80 care, puternic influenţat de Nicolo Paganini, a promovat stilul neo-clasic, concertând în Japonia cu New Japan Philharmonic Orchestra, interpretând însă piese scrise de Malmsteen în stilul clasic.

Cele mai frecvent întâlnite conexiuni clasic-moderne, au fost adaptări ale unor piese clasice, formaţii de rock sau pop preluând teme binecunoscute ca mai apoi să le suprapună unor ritmuri moderne.”

Mai multe informaţii despre eveniment sunt disponibile şi pe blogul brailateo.blogspot.com
Pe pagina web un video preluat de la : http://www.youtube.com/watch?v=KRIc-t-OT-8

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.