Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mos Om Bun în sat sosește: Colinde interpretate de Corul SOUND

0

Mos Om Bun în sat sosește: Colinde interpretate de Corul SOUND, marți 11 decembrie, 19.30 la Catedrala Sf. Iosif

Om Bun,

Marți, 11 decembrie, ora 19.30 te invităm la tradiționalul concert caritabil de colinde organizat de Merci Charity și susţinut de corul SOUND al Casei de Cultură a Studentilor București, dirijor Dl. Voicu Popescu.

Anul acesta, donația ta va merge către “Moș Om Bun la sat sosește”: echipa noastră îl va duce pe Moș Crăciun încărcat cu cadouri pentru 120 de copii (din comuna Ciuperceni, Teleorman și de la grădinița specială Sfânta Elena din Pitești).

Poți dona la eveniment sau înainte de eveniment în contul asociației.
Asociatia Merci Charity Boutique
IBAN:RO39RNCB0074129193980001, BCR
Detalii plată: donație

Concertul poate fi un cadou pentru o persoană dragă, pentru familia ta sau pentru un coleg. Donația ta înseamnă o parte din cadoul pentru un copil de la sat!
Mulţumim pentru amabilitate Catedralei Sf. Iosif care găzduieşte de 5 ani concertele caritabile ale asociaţiei şi mulțumim și corului SOUND care ne-a sprijinit încă de la început pro-bono, prin vocile lor minunate.

Facebook: https://www.facebook.com/events/2024670950951942/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.