Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Moș Nicolae vine cu multe cadouri pentru copii care își lasă ghetuțele în Centrul Comercial Auchan Titan!

0

București, 05 Decembrie 2017 : Moș Nicolae vine cu tolba plină în Centrul Comercial Auchan Titan. Cei mici sunt așteptați astăzi,  în ajun de Moș Nicolae, cu ghetuțele lustruite, dar și cu o jucărie ce va fi donată pentru  a aduce bucurie  copiilor din medii defavorizate.

În decembrie, Centrul Comercial Auchan Titan se transformă într-un loc al bucuriei, cadourilor și faptelor bune pentru comunitate. În ajun de Moș Nicolae, îi așteptăm pe cei mici cu ghetuțele lustruite și cu o jucărie, care va fi dăruită  copiilor  proveniți din medii vulnerabile. A doua zi, dacă au fost cuminți, ei vor descoperi în ghetuțe cadourile lăsate de Moș Nicolae”, au declarat reprezentanții centrului.

Ghetuțele pot fi lăsate astăzi, 5 decembrie, în intervalul 18:00 – 20:00 în spațiul special amenajat din cadrul centrului comercial, iar pe 6 decembrie, copii sunt așteptați să descopere cadourile lăsate de Moș Nicolae.

În decembrie, Centrul Comercial Auchan Titan a dat startul la colind și fapte bune, marcând venirea sărbătorilor de iarnă prin organizarea mai multor evenimente care aduc bucurie clienților care îi trec pragul.

Startul sărbătorilor a fost dat în 2 decembrie cu un un târg de decorațiuni de sărbătoare și împodobirea bradului de Crăciun chiar de către clienți. Evenimentele vor continua până în 16 decembrie, cu piese de teatru, colinde și multe surprize delicioase.

Pe 9 decembrie, copii sunt invitati la teatru alături de Rudolph, în piesa ”Peripețiile lui Rudolph”- o lecție despre prietenie și onestitate.

Totodată, HappyTeam a pregătit clienților, pentru fiecare eveniment, o mulțime de surprize delicioase.

Centrele comerciale Auchan, deținute de Immochan, și-au propus să devină, pe lângă un spațiu de cumpărături și distracție, inima comunităților pe care le deservesc, implicând-se activ în viața acestor

Regăsiţi programul detaliat al activităţilor din centrul comercial în continuarea acestui comunicat:

DATĂ INTERVAL ORAR ANIMAȚIE
5 decembrie 18:00-20:00 #bucuriacadourilor // Bucură-te și dă mai departe!
6 decembrie 16:00-20:00
9 decembrie 11:00-13:00 #bucuriadorințelor // Dialog cu Moș Crăciun!
13:00-17:00 Happy Team te surprinde cu #bucuriicreative. Timp, liniște și bucurie în așteptarea Crăciunului.
16 decembrie 11:00-13:00 #bucuriacomunităților // Colindăm împreună în prag de sărbătoare!
13:00-17:00 Happy Team te surprinde cu #bucuriidelicoase. Savoarea băuturilor preferate va fi cadoul indiciu al momentelor petrecute la cumpărături.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesaţi:

 

*Despre Happy Team

Happy Team este un serviciu special dedicat clienţilor Centrelor comerciale Auchan, are vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor oferind informaţii, ajutor, surprize și cadouri instant.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.