Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Moş Crăciun îşi mută căsuţa la mall Promenada

0

Weekendul acesta, cât şi în perioada 18-23 decembrie, Moş Crăciun îşi mută sediul din Laponia la mall Promenada, unde îi întâmpină cu surprize pe copiii care au fost cuminţi anul acesta. Împreună cu cei mai veseli spiriduşi, Moşul îi aşteaptă pe cei mici în căsuţa sa, pentru a le asculta poeziile, cântecelele şi, bineînţeles, toate dorinţele pe care el ar trebui să le îndeplinească.

Moş Crăciun a început din timp pregătirile pentru cea mai aşteptată sărbătoare a anului. El a adunat o parte dintre ajutoarele sale de nădejde şi s-a mutat la mall Promenada, pentru a-i cunoaşte în persoană pe micuţii care îi trimit scrisori. Anul acesta, cei mici îi pot povesti Moşului ce îşi doresc de Crăciun sau îl pot bucura cu o poezie sau cu un cântec.

image002

Personajele de poveste întâmpină copiii la Căsuţa lui Moş Crăciun cu o atmosferă de basm, cu multe colinde şi un atelier de creaţie a spiriduşilor. Ajutoarele lui Moş Crăciun au pregătit şi o mică surpriză pentru micuţii care îi vizitează Căsuţa – fiecare pleacă acasă o carte pentru copii şi cu dulciuri.

În timp ce micuţii îi spun poveşti Moşului, părinţii pot împacheta cadourile cumpărate din mall Promenada în punctul special amenajat cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Astfel, în perioada 11-24 decembrie, cumpărătorii pot beneficia de serviciul de împachetare gratuită a tuturor cadourilor achiziţionate din mall Promenada prezentând bonul de cumpărături la punctul de împachetare alături de produsele pe care le progătesc pentru cei dragi.

Atât accesul în Căsuţa lui Moş Crăciun, cât şi serviciul de împachetare a cadourilor sunt gratuite şi se găsesc la nivelul 1, zona Peek & Cloppenburg din Promenada.

Pentru mai multe detalii accesaţi http://promenada.ro/evenimente/casuta-lui-mos-craciun/ sau pagina de Facebook Promenada

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.