Morning Mood la Ateneul Român

0

Societatea Muzicală începe o noua tradiție: „Morning Mood”, concerte matinale de weekend la Ateneul Român din București.

Cele patru concertele “Morning Mood” de la Ateneul Roman vor avea loc în fiecare anotimp, păstrând parfumul specific fiecăruia și vor cuprinde concerte de orgă și clavecin alături de vioară, violoncel, oboi sau flaut.

Seria de concerte “Morning Mood” va debuta sâmbătă, 29 septembrie 2018 la 11:30h, cu Verona Maier, la orga și la clavecin, și cu Vlad Maistorovici la vioară.

Program:

  • J. S. BACH – Sonata BWV 1023

  • PART – Fratres

  • E. YSAYE – Sonata No. 3 „Ballade”

  • QUEEN – Bijou

  • W. A. MOZART – Sonata in Mi minor K 304

  • G. TARTINI – Trilul Diavolului

  • ***În cadrul evenimentului, Florin Coman își va prezenta romanul „Tăcerea icoanei”. După lansarea din primăvara de la TNB, autorul, cunoscut pentru piesa de teatru „Eu nu contez!”, va începe la Ateneu turneul de promovare a unui roman unic care continuă povestea piesei de teatru și închide astfel „Trilogia lui Nice”.

Societatea Muzicală este o fundație culturală specializată în servicii de management cultural și este susținută în acest proiect de Turneul ARTfel și ARTfel acf.

Bilete și detalii:

https://www.iabilet.ro/bilete-autumn-morning-mood-35519

https://www.societateamuzicala.ro/morning-mood-sambata-1

Dress code: smart casual; persoanelor cu ținute necorespunzătoare nu li se va permite accesul în sală.

Durata: 60 de minute fără pauză
Ușile Ateneului se deschid la 10:45h

Intrarea gratuită pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 – 14 ani; accesul copiilor cu vârste de până în 7 ani nu este permis.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.