Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

MOLECULE F TALKS 1: Comunicarea în modă

0

unnamed (1)

Invitat: Mirela Bucovicean
Moderator: Răzvan Ion

Miercuri 20 aprilie 2016, 19.00
@Molecule F Concept Store
Promenada Mall Etaj 1
Intrare liberă

La prima editie MOLECULE F TALKS, Mirela Bucovicean, fondatorul Universului Molecule F va vorbi despre rolul comunicării în modă, mecanismele de promovare, rolul social media în PR și va răspunde oricărei întrebări despre domeniul în care activează.

MOLECULE F TALKS este o serie de dezbateri care se va desfășura în Molecule F Concept Store, Promenada Mall cu o frecvență regulată și care va aduce pe scenă diverse personalități, care studiază, analizează sau creează fashion design, pentru a deconstrui și a discuta domeniul din perspectivă transdiciplinară.

Cu un limbaj accesibil, fiecare ediție va fi o resursă de informație și va aduce noi perspective asupra modei din poziții diferite de la designeri și arhitecți, la artiști sau curatori, fotografi sau teoreticieni, comunicatori sau oameni de afaceri.

Molecule F Talks este un eveniment realizat în colaborare cu Bucharest Biennale – Bucharest International Biennial for Contemporary Art.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.