Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Molecule F si Designerii Români s-au alaturat Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria pentru strangerea de fonduri in cadrul Galei din Inima pentru Viitor

0

Gala din Inimă pentru Viitor, ediția a 5-a, care s-a desfășurat săptămâna trecută a beneficiat de sprijinul multor oameni care prin participare, donații sau licitații au ales să sprijine cauza Fundației Inovații Sociale Regina Maria. Fashionul poate prinde valențe sociale, atunci când 30 de designeri români raspund pozitiv initiativei de a dona creatii pentru a fi licitate. Persoane publice si din mediul business au achitionat creatii ale designerilor romani in valoare de 3000 de euro.

Catalin Botezatu, Ceramic Sparrow, Chrsitine on the Clouds, Chic Utility, Concepto, Colurs of My Life, Daniel Barb, Dorin Negrau, Efemere, Flash Jewels, Grafemeride, Hera Medical Cosmetics, Hedare, Idol Ray, Le Dot, Ludique, Maria Marinescu, Mariana Villanueva, Mihai Albu, Murmur, Noemi Meilman, PNK Casual, Pineberry, Pulse, Ramelle, Silvia Serban, Silkdom, Vivi Art Boutique, Womanland, Za Scoolarz sunt brandurile care au ales din colectiile lor cele mai potrivite creatii pentru a fi licitate in cadrul Galei din inima Pentru Viitor. Peste 50 de produse vestimentare, accesorii, lenjerie intima, obiecte de decor interior, agende, cosmetice bio au fost expuse in cadrul cornerului de fashion proudly powered by Molecule F din cadrul Stejarii Country Club. Persoane publice si din mediul business au licitat silent sau public produse in valoare de 3000 de Euro. Suma stansa va acoperi tratarea a peste 500 de persoane cu diferite boli cardiace si respirtorii care vor primi in mod gratuit tratamentul pentru a putea ajunge sa duca o viata normala.

„Deobicei nu comunicam toate proiectele sociale in care sunt implicata cu Molecule F sau in nume propriu. Cred cu tarie ca daca poti face fapte bune, trebuie sa le faci pur si simplu. Sunt fericita ca lucram cu oameni cu inimi mari, oameni care gandesc la fel ca noi.  In 2 ore de la trimiterea call to actionului de implicare in cauza sociala aveam mai mult de 10 raspunsuri. Imi doresc sa putem face din ce in ce mai multe actiuni de genul acesta. Multumiri tuturor designerilor care s-au implicat si celor ce se vor implica in viitor. Felicitari Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria care an de an reuseste sa trateze gratuit in cele doua policlinici sociale detinute mii de oameni cu grave probleme financiare.”

a declarat Mirela Bucovicean, Owner Molecule F, Molecule F Concept Store, Molecule PR

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.