Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Modern Dad’s Challenges, editia 8: Cum descoperim talentul copilului si incurajam dezvoltarea lui multilaterala?

0

Activitati sportive sau artistice? Cursuri care il ajuta pe copil sa-si dezvolte abilitatile socio-emotionale sau cognitive? Scoli de vara, tabere, crosuri sau activitati educative care implica explorarea naturii, a fenomenelor fizice si dezvoltarea abilitatilor digitale?

Daca in trecut copiii se bucurau de ore in sir de joaca in aer liber si activitati relaxante impreuna cu gasca din jurul blocului, acum situatia arata total diferit. In zilele noastre vorbim deja de “programul” copilului si o serie de activitati educative care ii ocupa cea mai mare parte din timpul liber. Totusi, cum ne dam seama care sunt cele mai potrivite activitati pentru dezvoltarea lui? Cum descoperim talentul copilului si ii stimulam creativitatea, inventivitatea? Ce trebuie sa facem in momentele in care observam ca vrea sa renunte si cand este totusi momentul sa spunem stop la o activitate? Ce activitati putem face acasa cu cei mici si cat de important este jocul pentru dezvoltarea lui?

Copiii sunt talentati, sunt energici, sunt plini de viata si abia asteapta sa fie descoperiti, sa le punem in evidenta valoarea si potentialul. Vino sa inveti “Cum descoperi talentul copilului si incurajezi dezvoltarea lui multilaterala”, pe 6 iunie, la editia a 8-a a Modern Dad’s Challenges. Evenimentul va avea loc la Hotel International, de la 18:30 si necesita inscrierea in prealabil pe site-ul www.events.moderndads.ro. Intrarea este gratuita, in limita locurilor disponibile J Subiectele pe care le vom dezvolta la aceasta editie sunt:

  • Cum descoperim talentul copilului?
  • Dezvoltarea fizica a copilului si rolul activitatilor sportive
  • Idei de activitati tata-copil pentru vacanta sau perioada verii

Participantii vor avea parte si de o parte practica realizata cu sprijinul ErfI Kids & Quercetti, la care vor invata despre importanta jocului in dezvoltarea copilului. Ii asteapta o super experienta, in care le este pusa la incercare creativitatea, spiritul de echipa si inventivitatea. J

La editia cu numarul 8 a Modern Dad’s Challenges sunt  alaturi de noi urmatoarele branduri: Lidl Romania, Lupilu, Nestle Incepe Sanatos Creste Sanatos, ErFi Kids, Quercetii, Dettol Romania, Douglas Romania, Aqua Carpatica si Domeniile Samburesti.

Le multumim pentru ajutorul acordat in comunicarea evenimentului urmatorilor parteneri media: Radio Itsy Bitsy, Sfatulparintilor.ro, Copilul.ro, Romania Pozitiva, Doctor MIT,  Andreicismaru.ro, Tatistaacasa.net, Educabil.ro,  Jurnalulunuitata.ro, Artistu.ro, Staupenet.ro, Asociatia SAMAS, Startevo.com, Kidibot, Frunzaresc.eu, Laurafrunza.com, Go-gib.ro, #Cafeauadela10, Unsoideblog.ro, Sebababy.ro, Iulianaroca.ro, Solonaria.ro, Mamide2.com, Pricopie.com, Johannasburg.ro, Mamicaautentica.ro, Ioanaboca.ro, Bebelonia.ro, Positivemother.wordpress.com, Ralucaloteanu.ro, Zecelucruri.ro, Rozsaunu.ro, Lullaby.ro.

Evenimentul Modern Dad’s Challenges este organizat de agentia de publicitate Creative Energy Corner. Mai multe detalii despre proiect gasiti pe site-ul evenimentului sau pe pagina de Facebook Modern Dad’s Challenges.

 

*Despre Creative Energy Corner (www.energycorner.ro): Este o agentie de publicitate ce ofera servicii de PR, Social Media, blogging si marketing online. Completeaza paleta cu evenimente tematice pentru companii, de la lansari de produse pana la conferinte de presa, gale si petreceri, trade marketing, creatie publicitara si web-design. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.