Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Modern Dad’s Challenges 16:  ”Cum creștem un copil independent”

0

Cum creștem un copil independent?” este subiectul ediției cu numărul 16 a evenimentului Modern Dad’s Challenges. Tatii sunt așteptați cu informații specializate, dar și momente practice, pe 30 octombrie, de la 18:30, la Impact Hub Universitate.

Singurul eveniment de parenting dedicat exclusiv bărbaților revine cu un subiect de mare importanță și cu efecte pe termen lung asupra dezvoltării copilului; independența celui mic. Cristina Oțel, Trainer & Coach și Urania Cremene, Mamă & Specialist în parenting, vor împărtăși din experiența lor, fiind ghidate de Sofia Frunză, Moderatorul & organizatorul evenimentului.

SUBIECTE dezvoltate în cadrul evenimentului:

  1. Ingredientul esențial în a-i învăța pe copii despre valori – Cristina Oțel, Trainer & Coach

Valorile sunt piatra de temelie, sunt reperele în funcție de care ne definim ca oameni, ne dezvoltăm și ajungem să evoluăm. Dacă noi ca părinți, ne-am stabilit ce valori ne definesc și ce principii de viață ni se potrivesc și acționăm în concordanță, și copiii vor asimila și își vor seta propriile valori pornind de la exemplul cel mai bun pentru ei: PĂRINȚII lor.

Cât de important este să ne cunoaștem noi, părinții, valorile mai întăi. Cât de aliniat trăim cu ele? Se văd în actiunile noastre?

Ce valori vrem să le isuflăm/creștem în copiii noștri?

În ce măsură acțiunile noastre de zi cu zi ajută ca pe termen lung, copii noștri să crească cu acele valori?

Răspunsul la aceste întrebări, dar și multe informații utile, ne vor fi oferite de Cristian Oțel, Mamă & Trainer.

  1. De la cooperare la disciplină – Urania Cremene, Mamă & Specialist în Parenting

În calitate de părinți, suntem surprinși zi de zi pozitiv (sau uneori mai puțin pozitiv) de comportamentul, gesturile, expresiile sau atitudinea copiilor noștri. Indiferent de vârstă, refuzul, “Nu-urile” vehemente și momentele în care “nu ne aud” când le spunem de exemplu să lase gadget-urile din mâini, ne apasă butoanele sensibile și ne fac să ne gândim tot mai mult la reguli și disciplină. Despre cooperarea în relatia cu copilul, dar și despre cum setăm limite sănătoase, care să contribuie la dezvoltarea celui mic, povestim pe larg cu Urania Cremene, cel mai apreciat expert specialist în Parenting din Romania.

  1. Workshop susținut de Urania Cremene

Punem în practica cele învățate și facem echipă cu alți tați, dezbatem și căutăm soluțiile potrivite pentru stilul nostru de parenting, fiind ghidați de Urania Cremene, în cadrul workshop-ului pe același subiect.

Vrei sa participi la eveniment? Inscrierea se face completand formularul de inregistrare. pe site-ul www.moderndads.ro/events/, iar participarea este gratuită.

Amintim că Modern Dad’s Challenges este un eveniment dedicat exclusiv taților și viitorilor tați. Intrarea este gratuită, dar locurile sunt limitate.

***

Parteneri: Lidl România, Lupilu, Boiron România

Susținători: AQUA Carpatica, DeLonghi România

***

Evenimentul Modern Dad’s Challenges este un concept creativ marca Creative Energy Corner. Mai multe detalii despre proiect găsiți pe site-ul evenimentului sau pe pagina de Facebook Modern Dads.

*Despre Creative Energy Corner:

Creative Energy Corner (www.energycorner.ro) este o agenție de publicitate ce oferă servicii de PR, Social Media, blogging și marketing online. Completează paleta cu evenimente tematice pentru companii, de la lansări de produse pana la conferințe de presă, gale și petreceri, trade marketing, creație publicitară și web-design.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.