MODELE PENTRU TINEri

0

Evenimentul MODELE PENTRU TINEri organizat de Clubul Studenţilor din Universitatea Româno- Americană.

Conferinţa doreşte să îi inspire pe tinerii valoroşi ai României, să le prezinte adevărate modele de viaţă şi carieră şi să îi motiveze în a-şi descoperi adevărata pasiune.
Prima întâlnire va avea loc Miercuri, 14 Martie, începând cu ora 18.00, în Aula Magna a Universităţii Româno- Americane din Bucureşti şi aduce în faţa studenţilor următorii invitaţi: Crina COCO Popescu, Marian Staş şi Doru Octavian Dumitru.

Mai multe detalii despre eveniment găsiţi pe www.facebook.com/modelepentrutineri

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează