MODELE pentru TINEri, Miercuri, 2 Aprilie

0

CS-URA, Clubul Studenților din Universitatea Româno-Americană, vă invită miercuri, 2 Aprilie 2014, începând cu ora 18:00, să participați la ediția a VII-a a conferințelor “Modele pentru TINEri!”. Această ediție este dedicată mediului de afaceri, avându-i ca invitați speciali pe:

Dragoș Anastasiu – CEO Euroline & TUI Travel Romania
Radu Manolescu – Managing Partner al KM Trust & Partners
Oana Năstase – Managing Director al Bucharest Running Club Association & Fun Activ Ltd.
Mihai Lungeanu – CEO Pygmalion Advertising, Public Advisors & Cocoa Platypus
Octavian Pantiș – Trainer & Managing Director al TMI Training and Consulting

Evenimentul are loc în București, Sala Senatului Universității Româno-Americane și va fi moderat de Tony A. Romani.

Participarea se face gratuit, pe bază de înscriere prealabilă la: modelepentrutineri@gmail.com

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe pagina special dedicată proiectului: www.facebook.com/modelepentrutineri

Modele afis FB

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează