Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Modele pentru TINEri, miercuri, 16 Mai la Universitatea Româno-Americană București

0
Tinerilor din societatea contemporana le este din ce in ce mai dificil sa isi construiasca un drumul bun de urmat in viata, luand in calcul modelele cele mai notorii de „succes”, care sunt prezentate si mediatizate in presa scrisa sau audio-vizual.
Modele pentru TINEri este un eveniment care promoveaza adevaratele modele ale Romaniei in randul tinerilor, printr-o serie de conferinte, unde vor asculta si se vor putea identifica cu aceste modele.
Proiectul Modele pentru TINEri se doreste a fi cea mai puternica sursa de inspiratie, idei si motivatie pentru tinerii valorosi din Romania. Este unul dintre cele mai pretentioase si totodata ambitioase proiecte implementate de catre Clubul Studentilor CS-URA si credem in reusita sa si a impactului pe care acesta il poate avea in randul „TINErilor”.

Aducem fata in fata lideri autentici ai Romaniei cu tineri studenti intre 18 si 25 de ani pentru a-i ajuta pe acestia din urma sa-si gaseasca exemplul de urmat in viata sau cariera, prin impartasirea experientelor, ideilor, cunostintelor din domeniul speakerilor.
Traim intr-o societate in care tinerii se plang de lipsa modelelor insa de cele mai multe ori le cauta acolo unde nu trebuie. Noi incercam sa va ajutam in aceasta cautare si vi-i aducem in fata voastra.

Astfel, dupa succesul inregistrat de prima editie, care i-a adus fata in fata pe  Doru Octavian Dumitru, Marian Stas si Crina „Coco” Popescu  cu aproape 400 de tineri, va invitam la editia a doua.
Conferinta va avea loc Miercuri, 16 Mai, ora 18.00 in Aula Magna a Universitatii Romano- Americane si ii are ca invitati pe:
*Leonard Doroftei
*Cosmin Alexandru
*Florin Grozea
Pentru mai multe informatii va rugam urmariti pagina de pe Facebook a proiectului – 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.