Modele pentru TINEri, miercuri, 16 Mai la Universitatea Româno-Americană București

0
Tinerilor din societatea contemporana le este din ce in ce mai dificil sa isi construiasca un drumul bun de urmat in viata, luand in calcul modelele cele mai notorii de „succes”, care sunt prezentate si mediatizate in presa scrisa sau audio-vizual.
Modele pentru TINEri este un eveniment care promoveaza adevaratele modele ale Romaniei in randul tinerilor, printr-o serie de conferinte, unde vor asculta si se vor putea identifica cu aceste modele.
Proiectul Modele pentru TINEri se doreste a fi cea mai puternica sursa de inspiratie, idei si motivatie pentru tinerii valorosi din Romania. Este unul dintre cele mai pretentioase si totodata ambitioase proiecte implementate de catre Clubul Studentilor CS-URA si credem in reusita sa si a impactului pe care acesta il poate avea in randul „TINErilor”.

Aducem fata in fata lideri autentici ai Romaniei cu tineri studenti intre 18 si 25 de ani pentru a-i ajuta pe acestia din urma sa-si gaseasca exemplul de urmat in viata sau cariera, prin impartasirea experientelor, ideilor, cunostintelor din domeniul speakerilor.
Traim intr-o societate in care tinerii se plang de lipsa modelelor insa de cele mai multe ori le cauta acolo unde nu trebuie. Noi incercam sa va ajutam in aceasta cautare si vi-i aducem in fata voastra.

Astfel, dupa succesul inregistrat de prima editie, care i-a adus fata in fata pe  Doru Octavian Dumitru, Marian Stas si Crina „Coco” Popescu  cu aproape 400 de tineri, va invitam la editia a doua.
Conferinta va avea loc Miercuri, 16 Mai, ora 18.00 in Aula Magna a Universitatii Romano- Americane si ii are ca invitati pe:
*Leonard Doroftei
*Cosmin Alexandru
*Florin Grozea
Pentru mai multe informatii va rugam urmariti pagina de pe Facebook a proiectului – 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează