Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Marius Ghenea, Alex Dinu, Bogdan Dărădan și Mihail Mușat sunt Modele pentru TINEri, 7 Noiembrie

0

Modele pentru TINEri – sursa de inspiratie, idei si motivatie pentru tineri

Proiectul Modele pentru TINEri se doreste a fi cea mai puternica sursa de inspiratie, idei si motivatie pentru tinerii valorosi din Romania. Este unul dintre cele mai pretentioase si totodata ambitioase proiecte implementate de catre Clubul Studentilor CS-URA si credem in reusita sa si a impactului pe care acesta il poate avea in randul „TINErilor”.

Clubul Studentilor din Universitatea Romano-Americana inseamna, inainte de toate, o echipa de oameni
extraordinari, locul unde evenimentul urmator din cadrul facultatii tale capata contur si locul unde ideile studentilor
prind viata.

Traim intr-o societate unde tinerii sunt din ce in ce mai preocupati de problema angajabilitatii in Romania. A 3-a edie a proiectului aduce in fata aceasta problema angajabilitatii tinerilor în 2013 și succesul în carieră, iar la final cei care participa la acesta aconferinta au posibilitatea de a castiga o serie de intershipuri si joburi in domeniul consultantei de business, oferite de unul dintr e speakeri.

Astfel, dupa succesul inregistrat de primele doua editii, care i-a adus fata in fata pe Doru Octavian DumitruMarian Stas siCrina „Coco” Popescu, Cosmin Alexandru si Florin Grozea cu peste 400 de tineri, va invitam la editia cu numarul trei.

Conferinta va avea loc Miercuri, 7 Noiembrie, ora 18.00 in Sala Senatului a Universitatii Romano – Americane din Bucuresti si ii are ca invitati pe: Marius Ghenea, Alex Dinu, Bogdan Dărădan și Mihail Mușat!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.