Marius Ghenea, Alex Dinu, Bogdan Dărădan și Mihail Mușat sunt Modele pentru TINEri, 7 Noiembrie

0

Modele pentru TINEri – sursa de inspiratie, idei si motivatie pentru tineri

Proiectul Modele pentru TINEri se doreste a fi cea mai puternica sursa de inspiratie, idei si motivatie pentru tinerii valorosi din Romania. Este unul dintre cele mai pretentioase si totodata ambitioase proiecte implementate de catre Clubul Studentilor CS-URA si credem in reusita sa si a impactului pe care acesta il poate avea in randul „TINErilor”.

Clubul Studentilor din Universitatea Romano-Americana inseamna, inainte de toate, o echipa de oameni
extraordinari, locul unde evenimentul urmator din cadrul facultatii tale capata contur si locul unde ideile studentilor
prind viata.

Traim intr-o societate unde tinerii sunt din ce in ce mai preocupati de problema angajabilitatii in Romania. A 3-a edie a proiectului aduce in fata aceasta problema angajabilitatii tinerilor în 2013 și succesul în carieră, iar la final cei care participa la acesta aconferinta au posibilitatea de a castiga o serie de intershipuri si joburi in domeniul consultantei de business, oferite de unul dintr e speakeri.

Astfel, dupa succesul inregistrat de primele doua editii, care i-a adus fata in fata pe Doru Octavian DumitruMarian Stas siCrina „Coco” Popescu, Cosmin Alexandru si Florin Grozea cu peste 400 de tineri, va invitam la editia cu numarul trei.

Conferinta va avea loc Miercuri, 7 Noiembrie, ora 18.00 in Sala Senatului a Universitatii Romano – Americane din Bucuresti si ii are ca invitati pe: Marius Ghenea, Alex Dinu, Bogdan Dărădan și Mihail Mușat!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează