Moby la B’ESTFEST 2009

0

„Pregatirile pentru editia de anul acesta a festivalului B’ESTFEST au intrat pe ultima suta de metri! Oferit de Romtelecom si sustinut de Alto si Dacia, B’ESTFEST isi va deschide portile miercuri, 1 iulie, cu Ziua Zero, ce-i va avea drept cap de afis pe The Killers. In zilele de 2, 3 si 4 iulie vor urca pe scenele festivalului armobytisti din peste zece tari, printre acestia numarandu-se si Motörhead, Moby, Franz Ferdinand, Orbital si Santana, B’ESTFEST urmand a se incheia pe 5 iulie, cu Manowar headliner la AFTERSHOCK” conform site-ului 9am.
„Moby, pe numele sau adevarat Richard Herman Melville, a inceput sa faca muzica inca de la varsta de 9 ani, la 13 ani avand deja prima sa trupa de muzica punk, “Vatican Comandoes”, alaturi de care a si lansat un EP, “Hit Squad For God”. Desi cariera sa muzicala a capatat in timp valente dintre cele mai diverse, ajungand de la rock, punk si heavy metal la dance, techno si chiar ambiental, Moby s-a afirmat mai intai ca DJ. Primul sau single, „Go”, a fost lansat in 1991, fiind extrem de bine primit de public si inclus de catre revista “The Rolling Stones” in topul celor mai bune piese din toate timpurile!” conform site-ului oficial al evenimentului www.bestfest.ro

Pentru mai multe informaţii despre Moby intră pe site-ul oficial.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează