Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

MIX Tridimensional/ Experimental

0

MIX Salonul de Arte Textile, Bucureşti /2012

Vă invităm la vernisajul expoziţiei

MIX Tridimensional/ Experimental

Prezintă Aurelia Mocanu – critic de artă

Vernisaj 6 Aprilie 2012, ora 18:00

Galeria Orizont

Bd. Nicolae Bălcescu nr. 23 A, Bucureşti

L-V: 11.00-18.00; S: 11.00-15.00

MIX – Salonul de Arte Textile, Bucureşti /2012 este format din două secţiuni distincte, care se concretizează în douăexpoziţii succesive. În urma lansării programului şi regulamentului de participare, s-au înscris pentru selecţie/ jurizare 55 de artişti membri ai U.A.P. din toată ţara. Juriul, format din criticii de artă Ileana Pintilie, Aurelia Mocanu şi Ioana Vlasiu, a selectat un număr de 44 de lucrări pentru ambele secţiuni.

Curatori: Dorina Horătău, Carmen Croitoru

MIX/ Parietal/ Ambiental

cuprinde zona dedicată tapiseriei clasice şi variantelor ei actualizate(haute lisse, basse lisse, broderie, imprimerie, colaj textil, tehnici mixte ş.a.).

*Se desfăşoară între 22.03 – 5.04.2012.

MIX/ Tridimensional/ Experimental este reprezentat de obiectul textil (post)modern, tehnicile de autor, instalaţia, mix media ş.a.).

*Se desfăşoară între 06.04 -18.04.2012.

Premiile MIX – Salonul de Arte Textile, Bucureşti /2012 sunt oferite de Color It (www.colorit.rowww.picturaonline.ro ).

Eveniment susţinut de:   PORT.ro

Parteneri: Color It, Tipografia Net Print, Creative Ikebana /decoraţiuni şi aranjamente florale

Parteneri media: TVR Cultural, Radio România Cultural, Modernism, Observatorul cultural, Arta, Revista Cultura, Sanoma Hearst (revistele Casa şi Grădina şi Villa Design), Metropotam, Agenţia de Carte,  B-24-Fun, ArtLine, Deco şi Eco, ArtClue, Onlinegallery.ro, Veioza Arte, revista Bewhere Bucureşti, Evenim.ro, Calendar Evenimente, Vernisaje.ro, România Pozitivă.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.