Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mirunette International Education a desemnat castigatorii taberelor de limba engleza din Marea Britanie!

0

Mirunette International Education a desemnat finalistii concursului national de limba engleza Mirunette Language Competition, in cadrul unei festivitati de premiere speciale ce a avut loc chiar de Ziua Internationala a Copilului, la Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa.

IMG comunicat IV

Castigatorii marilor premii – 2 tabere  de limba engleza de 2 saptamani in Marea Britanie, sunt Ruxandra Sunel (categoria de varsta 10-13 ani) de la scoala nr. 81 din Bucuresti, si Iulia Bucur (categoria de varsta 14-17 ani), de la Colegiul „Sfantul Sava” din Bucuresti.

Locul II a fost ocupat de catre Matei Avram (grupa de varsta 10-13 ani) de la Colegiul „Mihai Eminescu” din Botosani si Iulia Dobre (grupa de varsta 14-17 ani) de la Colegiul „Ion C. Bratianu” din Pitesti. Premiile III au mers catre Eva Maria Savin (categoria de varsta 10-13 ani)  de la scoala 97 din Bucuresti si Rebecca Smausz (categoria de varsta 14-17 ani), de la Colegiul „Emanuil Gojdu” din Oradea.

Aproape 3000 de copii au concurat pentru cele 2 tabere educationale din Marea Britanie; dintre acestia, 1333 s-au calificat in a II-a etapa si doar 49 de finalisti au fost admisi in a III-a etapa a concursului Mirunette Language Competition. Marii finalisti au venit din intreaga tara: Focsani, Gaesti, Targu Mures, Botosani, Suceava, Iasi, Turda, Caracal, Arad, Suseni, Strehaia, Barlad, Oradea, Braila, Craiova si Bucuresti.

Premiati de Ziua Copilului pentru rezultatele deosebite, acestia au mai castigat: biciclete de la Biciclop, cursuri de fotografie de la National Photographic, cursuri de limba engleza de la Institutul Eurocor si Shakespeare School, examene gratuite de limba engleza la British Council, carti de la Editurile Humanitas, Oxford Niculescu si Libraria Engleza Anthony Frost, tratamente dentare la Dent Estet 4 Teens, jocuri video de la Ventum Games si Ventum Kids, jucarii de la Boribon, bijuterii de argint de la Ilio Boutique si articole de imbracaminte de la Kids Plaza. Deserturile savuroase au fost asigurate de catre Selfish Delights, decorate in mod creativ cu mesaje educationale.

Misiunea organizatorului Mirunette International Education de a desemna castigatorii s-a dovedit foarte dificila, intrucat elevii romani au aratat ca au cunostinte solide de limba engleza, creativitate debordanta, talent si aspiratii de performanta intr-un sistem educational de elita.

Prin concursul Mirunette Language Competition, cu participare gratuita, Mirunette International Education si-a propus sa deschida orizontul elevilor romani spre programe educationale recunoscute international, sa descopere si sa premieze tinere talente si sa stimuleze dezvoltarea competentelor de comunicare in limba engleza, „limba globala”.

Ideea organizarii concursului Mirunette Language Competition a aparut ca o necesitate reala de a da o mana de ajutor elevilor valorosi in a se perfectiona in conversatia in limba engleza. Consiliem elevi pentru aplicatie la Liceu sau Universitate in Marea Britanie si am realizat ce le lipseste: exercitiul de examen in conditii stricte, de a face fata cu succes unui interviu si de a isi imbunatati conversatia in limba Engleza, prin depasirea barierei de exprimare intr-o limba straina.” (Daniela Pavoni,  Director General  Mirunette International Education)

In taberele educationale, copiii vor participa la cursuri interactive de limbi straine in clase multinationale, vor testa sistemul de invatamant occidental, vor interactiona direct cu vorbitori nativi si vor avea oportunitatea de a explora noi culturi si istorii fascinante!

Mirunette International Education este pionier si lider de 10 ani in organizarea de tabere internationale si in consilierea educationala pentru admiterea la Colegii si Universitati prestigioase din strainatate, precum Marea Britanie, S.U.A., Germania, Franta, Spania, Italia, Elvetia, Austria si China. Pentru mai multe detalii, accesati www.mirunette.ro!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.