Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mirunette BIKE Race – o cursa pentru biciclisti pasionati de limbi straine!

0

Hobby-urile tale sunt mersul pe bicicleta si limbile straine? Mirunette International Education, Biciclop si GreenRevolution te invita la evenimentul The Amazing BIKE Race, o cursa pentru biciclisti pasionati de limbi straine – duminica, 18 Mai, de la ora 11, in parcul Herastrau!

Mirunette BIKE Race

Vino cu bicicleta ta (sau inchiriaza o bicicleta de la centrul I’Velo), formeaza o echipa cu numele tarii tale preferate, poarta insemnele acesteia  si pregateste-te pentru un traseu cu multe probe amuzante! Daca echipa ta ajunge prima la destinatie, vei primi si multe premii surprize de la noi si Biciclop! Poti sa treci cu brio peste toate probele? 😉

Dupa Amazing Race, nivelul de adrenalina creste si mai mult pentru ca vei participa la o demonstratie de Extreme Biking, ocazie excelenta pentru a invata cateva trucuri impresionante cu bicicleta, iar apoi ne relaxam impreuna la un picnic (gustarile sunt oferite de Sandwich Time), insotit de un show de magie.

Asadar, te asteptam de la 10:30 la Roaba de Cultura (Intrarea Valului, nr. 2, pajistea Pescarus) pentru a forma echipele si pentru a primi toate instructiunile!

Inscrie-te acum la evenimentul “The Amazing Bike Race, o cursa pentru biciclisti pasionati de limbi straine” la adresa de e-mail: office@mirunette.ro sau la numarul de telefon: 0723.606.633! Petrece alaturi de Mirunette International Education un final de weekend cu distractie si surprize din plin! De picturile cu insemnele tarii preferate ne ocupam noi! 😉

“The Amazing Bike Race, o cursa pentru biciclisti pasionati de limbi straine” face parte din seria de 10 evenimente de nota 10, organizate cu prilejul celebrarii a 10 ani de activitate Mirunette International Education in organizarea de tabere internationale si consiliere pentru admitere la Scoli si Universitati renumite din strainatate.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.