Mindfulness Day, 12 septembrie la Seeds for Happiness

1

O zi speciala la Seeds for Happiness

Miercuri, 12 septembrie incepand cu ora 19 va invitam la centrul Seeds for Happiness (sala Focus – parter)  pentru a a afla care vor fi noile serii de evenimente pe care le va gazdui Centrul chiar din aceasta luna.

Invitatii serii vor fi Daniela Andreescu, Raluca Mohanu si Mihai Popa-Radu, care va vor povesti despre ceea ce isi propun sa ne ofere in premiera din aceasta toamna la Seeds for Happiness.

Printre temele noilor programe se numara: Solutii pentru viata cotidiana, Stiinta si Spiritualitate si la cererea multora dintre voi, cursul introductiv Meditatia pentru oamenii grabiti.

Aceasta intalnire ne va oferi si prilejul de a ne re-conecta dupa vacanta de vara si de a savura impreuna un ceai, asa incat va asteptam cu drag.

Si nu uitati: tot in aceeasi zi, (miercuri 12 septembrie) vom celebra la Seeds for Happiness evenimentul international Mindfulness Day, prilej cu care vom organiza in sala Happy (demisol) sesiuni de meditatie pe parcursul intregii zile, incepand cu ora 6.45 a.m. (gasiti programul complet aici)

Va asteptam cu bucurie!

Meditatia este o stare naturala de a fi, experienta pura, fara interferenta mintii sau a corpului. Atunci cand mintea si coprul sunt in armonie, suntem relaxati, alerti, prezenti, constienti si ne experimentam pe noi insine in mod direct, fara bruiaje, fara filtre conceptuale. Este o experienta directa a unitatii, vitalitatii si splendorii vietii; acesta este darul meditatiei.

Meditatia nu este un efort mental si nici o incercare de a controla mintea. Cel care mediteaza trebuie sa inteleaga natura mintii, nu sa se lupte cu ea. Efortul si controlul presupun tensiune, iar tensiunea este contrara starii de meditatie. Scopul meditatei nu este acela de a ne imblanzi mintea, ci de a ne mari gradul de constientizare. Vom fi atenti la tot ce se intampla in momentul prezent: sunet, gust, miros, gand sau traire.

Pe cei care vor sa mearga in profunzimile constientului, subconstientului si inconstientului, ii invitam la Centru  miercuri 12 septembrie 2012, zi internationala Mindufulness Day, pentru a face aceasta calatorie impreuna. Indrazniti sa simtiti energia acestei zile si a unui grup si da-ti-va voie sa intrati in contact cu cele mai profunde parti ale voastre, in timp ce va conectati la energia celor din jur.

Cei care vor veni la Centru la sesiunile de meditatie vor primi in dar cate un tricou inscriptionat cu logo-ul Mindfulness Day si cu cel al centrului Seeds for Happiness.

Programul zilei va include sesiuni de meditatie in sala de meditatie Happy de la demisol, dupa urmatorul program:

6.45 – 8.30

8.45 – 10.30

10.45 – 12.30

12.30 – 14.45 – pauza de pranz

15.00 – 16.45

17.00 – 18.30

19.00 – 20.30

 

Accesul in sala de meditatie nu va fi permis dupa inceperea sesiunilor sus mentionate.

Va asteptam cu drag.

Don’t hate, meditate! 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează