Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mindfulness Day, 12 septembrie la Seeds for Happiness

1

O zi speciala la Seeds for Happiness

Miercuri, 12 septembrie incepand cu ora 19 va invitam la centrul Seeds for Happiness (sala Focus – parter)  pentru a a afla care vor fi noile serii de evenimente pe care le va gazdui Centrul chiar din aceasta luna.

Invitatii serii vor fi Daniela Andreescu, Raluca Mohanu si Mihai Popa-Radu, care va vor povesti despre ceea ce isi propun sa ne ofere in premiera din aceasta toamna la Seeds for Happiness.

Printre temele noilor programe se numara: Solutii pentru viata cotidiana, Stiinta si Spiritualitate si la cererea multora dintre voi, cursul introductiv Meditatia pentru oamenii grabiti.

Aceasta intalnire ne va oferi si prilejul de a ne re-conecta dupa vacanta de vara si de a savura impreuna un ceai, asa incat va asteptam cu drag.

Si nu uitati: tot in aceeasi zi, (miercuri 12 septembrie) vom celebra la Seeds for Happiness evenimentul international Mindfulness Day, prilej cu care vom organiza in sala Happy (demisol) sesiuni de meditatie pe parcursul intregii zile, incepand cu ora 6.45 a.m. (gasiti programul complet aici)

Va asteptam cu bucurie!

Meditatia este o stare naturala de a fi, experienta pura, fara interferenta mintii sau a corpului. Atunci cand mintea si coprul sunt in armonie, suntem relaxati, alerti, prezenti, constienti si ne experimentam pe noi insine in mod direct, fara bruiaje, fara filtre conceptuale. Este o experienta directa a unitatii, vitalitatii si splendorii vietii; acesta este darul meditatiei.

Meditatia nu este un efort mental si nici o incercare de a controla mintea. Cel care mediteaza trebuie sa inteleaga natura mintii, nu sa se lupte cu ea. Efortul si controlul presupun tensiune, iar tensiunea este contrara starii de meditatie. Scopul meditatei nu este acela de a ne imblanzi mintea, ci de a ne mari gradul de constientizare. Vom fi atenti la tot ce se intampla in momentul prezent: sunet, gust, miros, gand sau traire.

Pe cei care vor sa mearga in profunzimile constientului, subconstientului si inconstientului, ii invitam la Centru  miercuri 12 septembrie 2012, zi internationala Mindufulness Day, pentru a face aceasta calatorie impreuna. Indrazniti sa simtiti energia acestei zile si a unui grup si da-ti-va voie sa intrati in contact cu cele mai profunde parti ale voastre, in timp ce va conectati la energia celor din jur.

Cei care vor veni la Centru la sesiunile de meditatie vor primi in dar cate un tricou inscriptionat cu logo-ul Mindfulness Day si cu cel al centrului Seeds for Happiness.

Programul zilei va include sesiuni de meditatie in sala de meditatie Happy de la demisol, dupa urmatorul program:

6.45 – 8.30

8.45 – 10.30

10.45 – 12.30

12.30 – 14.45 – pauza de pranz

15.00 – 16.45

17.00 – 18.30

19.00 – 20.30

 

Accesul in sala de meditatie nu va fi permis dupa inceperea sesiunilor sus mentionate.

Va asteptam cu drag.

Don’t hate, meditate! 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.