Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mimaginabil Journey | spectacol de pantomimă și muzică 

0

2 octombrie 2017, orele 19.30 la Journey Pub (str. George Enescu nr.25, in Piata Romana) 
* Participarea la eveniment se face in baza unei rezervari telefonice la numarul 0752 285 286 si in limita a 100 de locuri disponibile. Biletul de participare la spectacol: 20 RON.
FB: https://www.facebook.com/events/147217385879138/
__Mimaginabil Journey, spectacol de pantomimă și muzică_____
Uitându-ne la ce se întâmplă în jurul nostru rămânem des fără cuvinte aşa că am ales să ne exprimăm prin sunet şi mişcare. Alexandru Pribeagu este corpul ideii iar Nidal Ştefan este haina de sunet cu care se îmbracă.

Mimaginabil Journey – O călătorie în lumea cunoaşterii ştiinţifice, ”A PROSTERIORI”, cum s-ar zice! Un cadru în care vom demonta axiome până găsim „om”-ul din ele.

_____Nidal Stefan, chitară____
Nidal Ştefan este sound designer şi compozitor. Este intuitiv, autodidact si însetat de cunoastere, mereu în căutare de universuri sonore noi şi forme prin care să le exprime. Dorinţa lui este să cunoască cât mai multe dintre feţele muzicii.

____Alexandru Pribeagu, mim____ 
Alexandru Pribeagu este un actor şi artist mim. A studiat, jucat şi predat teatru şi pantomimă la Paris. Întors în Bucureşti, pe meleagurile natale, a creat alături câţiva prieteni Asociaţia Imaginabil. Pe scenele din Bucureşti, Alexandru işi doreste să facă publicul să viseze aşa că ne propune spectacole de pantomimă, un gen teatral în care expresia se realizează prin mişcări corporale şi gesturi.

____Asociatia Imaginabil______
https://www.imaginabil.ro/
Imaginabil este o asociaţie culturală care sprijină creaţia artistică şi promovează valorile culturale. Considerăm că imaginaţia este motorul creaţiei şi de aceea prin toate activităţile pe care le realizăm încercăm să stimulăm în publicul nostru gustul creativităţii şi dezvoltării imaginaţiei. Organizăm evenimente culturale, cursuri şi ateliere în domeniile artistice : arte plastice, teatru, film şi animaţie,muzică.

* Participarea la eveniment se face în baza unei rezervări telefonice la numărul 0752 285 286 și în limita a 100 de locuri disponibile. Biletul de participare la spectacol: 20 RON.

Parteneri media: Asociatia Imaginabil, RRC Orasul Vorbeste, Radio Guerrilla, Literaturapetocuri.ro, Mamapetoc.ro, UrbanThings.com, RomaniaPozitiva.ro, Filme-carti.ro, Bookblog.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.