Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mii de cadouri în lumea lui Moş Nicolae!

0

În a doua săptămână a Târgului de Crăciun de la Dalles expozanţii se pregătesc pentru… Moș Nicolae! Vizitatorii vor putea alege cele mai inspirate daruri pentru cei dragi, acum, în prag de sărbătoare.

V-aţi pregătit cizmele? Aţi fost cuminţi? Dacă da, atunci sunteţi pregătiţi să îl primiţi pe  Moş Nicolae. Aşa cum spune povestea, Moş Nicolae vine încărcat cu daruri multe şi gustoase la toţii copiii care au fost cuminţi. Cine nu şi-ar dori să descopere în ghetuţe jucării, dulciuri sau hăinuţe? Ei bine, toate acestea vă aşteaptă la Târgul Cadourilor de la Sala Dalles. Turtă dulce în cele mai hazlii forme, ciocolată fină, fructe confiate, nuga, acadele, bomboane, cozonaci şi placinte de casă aşa cum se fac la ţară, la bunica, miere, câte şi mai câte. Jucării din lemn şi cutii muzicale dar şi nuieluşe frumos decorate pentru copiii care au fost mai putin ascultatori.

Ne-am pregătit şi pentru părinţi cu o multime de produse care se pot transforma în cadouri de poveste: decoraţiuni unicat de Crăciun (globuri şi ornamente din lemn, aşa cum se făceau odată), brăduţi în ghivece, cosmetice 100% naturale din Bucovina , dar şi din Orient, ceaiuri, cafele, vinuri de colecţie şi porţelanuri alese, obiecte de artă la preţuri accesibile (se pot personaliza şi realiza şi la comandă), bijuterii din aur sau argint, cu pietre preţioase şi semipreţioase sau din sticlă de Murano, haine şi accesorii.

Intrarea este gratuită!

Te alteptăm în ţara lui Moş Nicolae!

Afis Tg de Craciun

28 noiembrie-24 decembrie

Sala Dalles Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 18

Pagina de facebook: Galeria Dalles

Pentru mai multe info despre eveniment: office@dallesrevolution.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.