Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Miez de vară cu surprize: 15% Reducere la cursuri pentru oameni inteligenți

0

Soare-mare-relaxare șiii ceva în plus care să dea viață și energie peisajului. Ce conține vara ta? Multe întâmplări și experiențe uimitoare ce abia așteaptă să fie scrise și împărtășite cu ceilalți.

Plimbări și fotografii cu cetăți și case boierești ce-și păstrează încă farmecul de demult. Nopți sub cerul înstelat. Un strop de creativitate pusă la treabă în fața șevaletului și a planșei de desen. Conversații cu prietenii și planuri pentru noi aventuri, ce pornesc de la descoperirea unei cărți sau a unui tablou care ți-a stârnit curiozitatea. Râsete din tot sufletul, stare de bine și un refresh de energie care să-ți ajungă pe tot anul.

Așa arată vara pe care o meriți și te încurajăm să te bucuri fără rezerve de tot ce-ți place: desen, istoria religiilor, scriere creativă, astronomie, mindfulness, art nouveau, scenaristică sau anime.

Nu-ți face griji, încap toate în bugetul tău de vară, pentru că îți venim în ajutor cu o nouă reducere: în perioada 1-8 iulie ai 15% discount la cursurile lunii iulie:

Săptămâna 5-11 iulie:

Săptămâna 12-18 iulie:

 Săptămâna 19-25 iulie:

Săptămâna 26 iulie – 1 august:

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din listă, achitate în perioada 1-8 iulie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri.

Dacă ai întrebări sau vrei să faci cadou un curs, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.