Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Micii pasionați de tenis își vor etala talentul la Platinum București – Cupa Bucovina

0

Puștii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani sunt invitați la turneul organizat la clubul Nitech din București   
Platinum București – Cupa Bucovina, susținut de Itsy Bitsy, unul dintre evenimentele din calendarul Circuitului Tenis10 mult așteptate de micii sportivi, pasionați de sportul alb, va avea loc în weekend-ul 24-25 septembrie 2016, pe terenurile Asociației Club Sportiv Nitech din Capitală.

tenis10_platinum-bucuresti_4

Timp de două zile se vor desfășura zeci de meciuri pentru toate nivelurile de joc Roșu, Portocaliu și Verde, participanții având ocazia să își demonstreze din plin talentul și pasiunea pentru acest sport. Peste 75 de copii sunt așteptați să dea curs invitației și să se bucure de un weekend plin de mișcare și distracție.

Înscrierile în turneul Platinum București – Cupa Bucovina, susținut de Itsy Bitsy, sunt deschise și se fac online pe pagina oficială a Circuitului Tenis10 – www.tenis10.ro. Termenul limită de înscriere este miercuri, 21 septembrie, ora 20:00.

Echipa Tenis10 a pregătit o atmosferă specială, cu sprijinul Miss Sassy care va oferi multe surprize copiilor pe durata turneului, iar Bucovina îi va răsplăti pe toți picii cu diferite cadouri.

Evenimentul Platinum desfășurat în București face parte din Circuitul Tenis10, cel mai mare circuit din țară dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani, și este susținut de Bucovina și Whirlpool, în calitate de sponsori oficiali, precum și de sponsorii Wilson, Head și iNES Group, dar și de Tennis Warehouse Europe, în calitate de partener shop.

Itsy Bitsy FM, radioul oficial al Circuitului Tenis10, este mereu alături de cei mici și îi încurajează să facă mișcare și să se bucure de sport. Turneul Platinum București – Cupa Bucovina este susținut de eJobs, campionul în recrutarea online, și de partenerii media principali INGA Media și Libertatea, dar și de partenerii media Comunicatedepresa.ro, Sportpici.ro, Romania Pozitivă, Ireporter.ro și Edu-News.ro.

Va tinem la curent cu turneele și noutățile și pe pagina Facebook Tenis10.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.