MetruCub caută voluntari pentru evenimentul Forumul Cultura în educaţie

0

10157335_1013715635330746_4840803922944675949_n

Căutăm voluntari pentru evenimentul Forumul Cultura în educaţie, 7-10 aprilie 2016.

Te interesează artele și educația? Vrei să te afli în mijlocul celor mai noi trend-uri educative dezbătute de școli și operatori culturali? Dacă îți dorești să afli ce gândesc cei mai inovativi cercetători, profesori, părinți, tineri, artiști, manageri și mediatori culturali care discută despre cum poate cultura să transforme educația, alătură-te echipei noastre.

autor text: Diana Ciocan

MetruCub – Susține cultura în educație organizează primul forum național Cultura în educație în perioada 8-10 aprilie și avem nevoie de ajutor pentru organizarea evenimentului și pentru documentarea foto-video a activităților. Participarea ta nu va necesita un efort prelungit și credem că sprijinul pe care ni-l vei oferi va însemna pentru tine contacte noi, experiență de organizare de eveniment și o mai bună înțelegere a ce înseamnă cultura în educație. În plus, vei deveni parte a unei comunități strânse care valorifică potențialului culturii în școli, o comunitate de practică pusă pe treabă și cu multe idei inovatoare.

Scrie-ne pe contact@culturaineducatie.ro până pe 21 martie.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.