Metroul Drumul Taberei – Universitate a fost aprobat!

1

Veşti foarte bune pentru bucureştenii ce locuiesc în cartierul Drumul Taberei! Camera Deputaţilor a aprobat contractul de finanţare dintre România şi Banca Europeană de Investiţii pentru realizarea tronsonului de metrou Drumul Taberei-Universitate. Acest contract presupune un împrumut acordat României în valoare de 395 de milioane de euro! Lucrarea trebuie finalizată în 2015…

„Contractul de finanţare, care a fost aprobat cu 251 de voturi favorabile, un vot împotrivă şi 15 abţineri, vizează etapa a IV-a a magistralei 5 Drumul Taberei – Pantelimon, tronsonul Drumul Taberei – Universitate, o lucrare care trebuie finalizată în 2015 şi a cărei valoare totală a costurilor se ridică la 883 de milioane de euro, în timp ce împrumutul este de 395 de milioane de euro.”

via eurourbanism.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.