METRO SYSTEMS Romania ofera programe de traineeship pentru studentii din facultati cu profil IT

0

METRO SYSTEMS Romania, companie IT membra METRO GROUP, care asigura solutii complete de tehnologia informatiei pentru toate liniile de business ale grupului, cu reprezentante in peste 30 de tari din Europa si Asia, organizeaza in data de 4 decembrie, anul curent, OPEN DAY@METRO SYSTEMS. Evenimentul este dedicat studentilor la universitati si colegii tehnice.

Open Day @Metro Systems

Studentii selectati sa participle la OPEN DAY@METRO SYSTEMS vor avea oportunitatea de a urma un program de traineeship cu durata de un an, in compania METRO SYSTEMS Romania.

“In parteneriat cu agentia de employer branding, media si publishing INSPIRE, vor fi selectati 26 de studenti pentru a parcurge un program de traineeship care va avea doua etape: in primele sase luni, in functie de cunostintele lor tehnice, studentii vor participa la mai multe proiecte si vor invata alaturi de mai multe echipe. Aceasta este etapa de adaptare. Va urma apoi o alta etapa de dezvoltare cand, pe baza unei evaluari, studentii vor fi integrati in departamentele care se potrivesc cel mai bine profilului lor tehnic. Este etapa de specializare. In toata aceasta perioada, studentii vor lucra intr-un mediu international, alaturi de specialisti IT si vor beneficia de multe oportunitati de dezvoltare in METRO SYSTEMS”, spune Sidonia Barna, manager Resurse Umane, METRO SYSTEMS Romania.

Programul de traineeship este platit si necesita prezenta part-time din partea studentilor. Studentii care vor intra in programul de traineeship vor fi selectati pe baza unui interviu de motivatie, in functie de compatibilitatea cu profilurile cautate si a unui test tehnic.Toti studentii selectati vor semna contracte de munca cu METRO SYSTEMS Romania.

Pentru inscriere, studentii pot accesa linkul: http://buzzjob.ro/open-day-metro-systems .

METRO SYSTEMS Romania asigura solutii IT care constau in aplicatii de management al marfurilor si logisticii, de gestionare a bazelor de date cu clientii, sisteme de operare si administrare de baze de date,  solutii de raportare si data warehouse, sisteme de integrare, retelistica si helpdesk, administrarea sistemelor de checkout si solutii de e-commerce.

Compania METRO SYSTEMS Romania este subsidiara companiei METRO SYSTEMS Germania. Din anul 2006, anul infiintarii METRO SYSTEMS Romania, numarul de angajati a crescut constant pana la 800, iar compania continua sa se extinda.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.