Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mestesugar pentru o zi / Palatul Sutu Bucuresti, 12 octombrie 2010

0

Marti, 12 octombrie 2010, meseriasii traditionali romi ne fac o demonstratie de virtuozitate! Rudari, argintari si impletitori, acompaniati de un taraf de lautari se aseaza in atelier si pornesc a le arata curiosilor de ce meseria lor este bratara de aur.

Fiecare dintre voi are ocazia sa devina ucenic pret de cateva minute!

La acest eveniment sunt invitati oficiali europeni, persoane publice, reprezentati ai autoritatilor locale si centrale, ai asociatiilor neguvernamentale, participanti la conferinta „Contributia fondurilor europene la integrarea populatiei Roma” si trecatori dornici sa inteleaga tainele mestesugului traditional rom.

Come to Palatul Şuţu, on Tuesday, the 12th October, for the Roma craftsman skill show. All sorts of Roma craftsman will share a part of their traditional craft with anyone interested. Everyone will have the chance of being an apprentice for a couple of minutes and take a glimpse of how it’s like to be a true traditional Roma craftsman.

This event will gather EU officials, public figures, authorities and NGO representatives, participants from the conference called “European Funds Contribution to the Roma Integration” and passers that are willing to understand the traditional Roma craftsman phenomenon.

12 octombrie 2010, Curtea Palatului Şuţu, Bucureşti

foto Florin Ghinda, 2009

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.