Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Meșterii populari își dezvăluie secretele la Târgul de Tradiții Românești!

0

Centrul Comercial Auchan Vitan îi invită pe bucureștenii pasionați de tradițiile românești la Târgul de Tradiții Românești! În perioada 19-21 decembrie, evenimentul va da startul distracției de sărbători și va aduce vizitatorilor produse tradiționale românești și ateliere de meșteșugărit.

Afis Targ de CraciunCu ocazia sărbătorii Crăciunului, centrul comercial pune la dispoziția bucureștenilor atât obiecte tradiționale românești, cât și produse alimentare care se regăsesc în fiecare an pe mesele de Crăciun ale românior. În același timp, trei meșteri populari vor împărtăși cu cei mici și cu cei mari secretele confecționării opincilor, ale sculpturilor în lemn și ale picturii în ulei pe scoarță de copac. Cei mici vor avea ocazia de a lucra cot la cot cu cei trei meșteri, pentru a deprinde și ei tainele realizării obiectelor tradiționale românești.

În prag de Sărbători, cele mai frumoase cadouri cu iz tradițional vor putea fi achiziționate din Centrul Comercial Auchan Vitan. Icoane, costume populare, obiecte din lemn sculptat dar și cozonaci, produse de patiserie, miere, dulcețuri sau siropuri direct de la producători își vor aștepta cumpărătorii la Târgul de Tradiții Românești.

Și cum nu există Crăciun Românesc fără colinde, în ultima zi a Târgului de Tradiții Românești, ansamblul Doina va susține un spectacol de colinde care va aduce cu siguranță spiritul Crăciunului în sufletele tuturor ascultătorilor.

Despre Immochan

Fondată în 1976, Immochan, membră al Grupului Auchan, este una din primele societăţi europene de dezvoltatori imobiliari, proprietari şi operatori de centre comerciale.

Immochan şi-a format expertiza de operator global în jurul a 4 domenii majore: dezvoltare,  comercializare, administrare şi gestionare a patrimoniului.

Astăzi  rămâne în  topul dezvoltatorilor, reușind ca în  2014 sa își mărească patrimoniul de centre  comerciale de la 320 la 340.

Planuri ambițioase de viitor

  • 10 șantiere majore in curs de dezvoltare in Europa si in Asia
  • > 700 000 m² de proiecte în curs de dezvoltare
  • > 2 miliarde de euro investiții dintre care 50% dedicate creării de noi centre comerciale

Immochan Romania

În România, Immochan a luat ființa în ianuarie 2012.

Immochan administrează în prezent 10 galerii comerciale : galeria Titan, Crângaşi şi Drumul Taberei din Bucureşti, pe cea din Centrul Comercial Auchan Piteşti şi fostele galerii Real din: Bucureşti, Craiova, Sibiu, Braşov, Bacău şi Tîrgu Mureş.

La începutul lunii decembrie Immochan a deschis galeria din Drumul Taberei, construită pe fosta platformă Tricodava din Bucureşti.

Din dorinţa de a dezvolta proiecte sustenabile, Immochan va construi 1 proiect nou : CORESI, în Braşov, primul centru comercial certificat BREEAM din România, nivel „Very Good”.

Cifre reprezentative pentru Immochan:

  • 340 centre comerciale
  • 12 ţări în întreaga lume
  • 800 angajați
  • 2 milioane de m² închiriaţi în Galeriile Comerciale
  • 14 000 parteneri comerciali
  • 1.7 miliarde de vizitatori în fiecare an

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.