Mesteri din 11 intreprinderi sociale, din 7 judete isi vor expune produsele

0

Targul Intreprinderilor Sociale de la Sat

Fundatia Soros va invita joi, 9 mai, intre orele 15:00 si 18:30, la Targul Intreprinderilor Sociale de la Sat.

Brasov 2Mesteri din 11 intreprinderi sociale, din 7 judete vor expune produsele pe care le realizeaza, la sediul Fundatiei Soros ( Bucuresti, str. Caderea Bastiliei nr. 33, la doi pasi de Piata Romana).

Puteti admira si achizitiona produse realizate din lemn, metal, cosuri de nuiele, stergare, icoane pe sticla, traiste, confectii textile.

Totodata, veti avea ocazia sa urmariti demonstratii de indemanare sau chiar sa participati la realizarea de cosuri impletite din nuiele, la sculptarea lemnului, la modelarea fierului.

Oamenii din sate va vor arata cum.

Suceava 1Si, chiar daca au trecut sarbatorile, va poftim sa gustati din painea de casa coapta pe vatra, cornuletele, cozonacii, muraturile, toate facute dupa retete traditionale.

Va invitam sa cunoasteti oamenii care au pornit aceste intreprinderi sociale, sa aflati de la ei cum lucreaza, ce greutati au, ce bucurii si cum participa la dezvoltarea comunitatilor din care fac parte, Scarisoara si Rosia Montana – judetul Alba, Dumbravita – judetul Brasov, Ciprian Porumbescu si Veresti – judetul Suceava, Trusesti – judetul Botosani, Luciu – judetul Buzau, Podenii Noi – judetul Prahova, Sarulesti, Dor Marunt si Dalga – judetul Calarasi.

Suceava 2

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează