Meserii și meseriași

0

Asociația Work At Home Moms, Centrul Holistic Atlanthea și Ludotech dau startul unei expoziții interactive care aduce în lumină meseriile de altădată, dar și pe cele actuale, prin demonstrații, expoziție de fotografie și de resurse.

LINK eveniment: https://www.facebook.com/events/431676907472905/?active_tab=discussion

 

 

Ne dăm întâlnire pe 5 octombrie cu mici și mari meseriași, în roluri precum: de-a micul ilustrator, de-a micul agricultor, de-a micul editor de carte, de-a micul tamplar, de-a micul creator de păpuși.

Vizitatorii vor putea interacționa cu materialele de lucru, materia prima și vor putea pătrunde tainele pasiunii expuse de către fiecare dintre invitații noștri.

Expoziția interactivă este încununată cu un cerc de lectură pe baza cărții „Ce fac părinții mei la serviciu?”, autoare Janina Năstase.

Ne dorim să stimulăm interacțiunea copiilor cu meseriile și tipurile de activități redate.

Dată 5 octombrie

Ore: 10.00-17.00

Loc: Str. Barlogeni, nr.46, București

Evenimentul este gratuit, in baza inscrierii pe email contact@atlanthea.ro

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.