Merci Charity Boutique a deschis primul concept store caritabil din România

0

Asociaţia Merci Charity Boutique a inaugurat recent, în Bucureşti, pe strada Smârdan numărul 13, la etajul 1 (deasupra cafenelei French Bakery din Centrul Istoric), primul concept store caritabil din România. În acelaşi spaţiu, cu o identitate definită de Hello Menthol, coexistă o ceainărie culturală, un anticariat cu decoraţiuni şi obiecte de artă, precum şi un magazin cu haine şi accesorii.

Cei ce doresc să facă o faptă bună, mai ales acum în preajma sărbătorilor de iarnă, pot veni la noi să aleagă daruri inedite, să bea un ceai cald alături de prieteni, să răsfoiască o carte sau să participe la evenimentele caritabile organizate aici.

Toate fondurile strânse de către Merci Charity Boutique vor fi donate Fundaţiei Mereu Aproape, pentru a sprijini copiii grav bolnavi, în cadrul Campaniei „Vreau să ajut!”.

Împreună cu Asociaţia KGSC Community, pregătim seri de lectură şi proiecţii de film, ateliere de creaţie, recitaluri şi expoziţii.

Despre Merci Charity Boutique

Iniţiativa Merci Charity Boutique a apărut în 2011, dar, din cauza lipsei de fonduri, proiectul a început ca un magazin caritabil ambulant, organizând diferite evenimente şi târguri caritabile cu artişti precum: Maria Răducanu, Irina Sârbu, Luiza Zan, Șuie Paparude, Gojira sau Loungerie II.

Fondurile strânse în cadrul concertelor au fost direcţionate către cazuri sociale, care au vizat în mod special copii născuţi cu dizabilităţi, care necesitau urgent operaţii.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.