Merci Charity Boutique a deschis primul concept store caritabil din România

0

Asociaţia Merci Charity Boutique a inaugurat recent, în Bucureşti, pe strada Smârdan numărul 13, la etajul 1 (deasupra cafenelei French Bakery din Centrul Istoric), primul concept store caritabil din România. În acelaşi spaţiu, cu o identitate definită de Hello Menthol, coexistă o ceainărie culturală, un anticariat cu decoraţiuni şi obiecte de artă, precum şi un magazin cu haine şi accesorii.

Cei ce doresc să facă o faptă bună, mai ales acum în preajma sărbătorilor de iarnă, pot veni la noi să aleagă daruri inedite, să bea un ceai cald alături de prieteni, să răsfoiască o carte sau să participe la evenimentele caritabile organizate aici.

Toate fondurile strânse de către Merci Charity Boutique vor fi donate Fundaţiei Mereu Aproape, pentru a sprijini copiii grav bolnavi, în cadrul Campaniei „Vreau să ajut!”.

Împreună cu Asociaţia KGSC Community, pregătim seri de lectură şi proiecţii de film, ateliere de creaţie, recitaluri şi expoziţii.

Despre Merci Charity Boutique

Iniţiativa Merci Charity Boutique a apărut în 2011, dar, din cauza lipsei de fonduri, proiectul a început ca un magazin caritabil ambulant, organizând diferite evenimente şi târguri caritabile cu artişti precum: Maria Răducanu, Irina Sârbu, Luiza Zan, Șuie Paparude, Gojira sau Loungerie II.

Fondurile strânse în cadrul concertelor au fost direcţionate către cazuri sociale, care au vizat în mod special copii născuţi cu dizabilităţi, care necesitau urgent operaţii.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează