Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mercedes-Benz susține performanța la Campionatele Internaționale de Înot ale României

0

Mercedes-Benz susține performanța la Campionatele Internaționale de Înot ale României:
Avem aceeași destinație: locul 1!

• O deviză pentru sportivii români care vor lupta pentru calificarea la Jocurilor Olimpice de Vară din 2016
• Susținător al performanței și excelenței, Mercedes-Benz este un partener constant al evenimentelor sportive
• O serie de materiale video subacvatice cu mesajele sportivilor români prin care invită publicul să îi susțină în competiție: „Avem aceeași destinație: locul 1!” și „Suntem românii pregătiți pentru medalie”
Mercedes-Benz România în parteneriat cu Federația Română de Natație și Pentatlon Modern sprijină Campionatele Internaționale de Înot ale României. Competiţia se desfășoară în perioada 8 – 12 iulie la Complexul Olimpic de Natație „Anatol Grințescu”, din baza sportivă Dinamo București.

Campionatele International de Inot ale Romaniei
Acestea sunt primele concursuri internaționale de acest calibru, desfășurate în ultimii 30 de ani în România, fiind înscrise în calendarul internațional al competiţiilor sportive al Federației Internaționale de Natație (FINA) și Ligii Europene de Nataţie (LEN).

Peste 250 de sportivi din mai mult de zece ţări vor participa la Campionatele Internaționale de Înot de la București. Sub deviza „Avem aceeași destinație: locul 1”, aceștia vor lupta pentru titlul de Campioni Internaționali ai României. Totodată, punctajul primit în cadrul acestei competiții îi ajută să obțină calificarea la Jocurilor Olimpice de Vară de la Rio, 2016.

Susținător al performanței și excelenței, Mercedes-Benz este un partener constant al evenimentelor sportive, sprijinind de-a lungul timpului diverse competiţii organizate de federaţiile sportive, precum Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, Federaţia Română de Tenis şi Fundaţia Olimpică Română.
„Performanţa este o valoare pe care o regăsim sub multe forme. Fie că vorbim despre cei care crează o mașină sau despre sportivi, cu toții avem în comun dorinţa de a fi cei mai buni. este deviza pe care o propunem sportivilor români, care vor lupta pentru medalie și pentru calificarea României la Jocurile Olimpice din 2016.”, a declarat Boris Billich, CEO & Președinte Mercedes-Benz România.
Pentru a face cunoscuta miza sportivilor români și pentru a determina cât mai mulți români să-i susțină în lupta lor de a fi campioni internaționali ai României și de a se califica la Jocurile Olimpice din 2016, Mercedes-Benz România împreună cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern au realizat o serie de materiale video subacvatice.

Într-o manieră inedită, fiecare material video a oferit sportivilor români ocazia de a-și transmite gândurile, emoția și încrederea către fiecare român. și sunt mesajele pe care ei le trimit și totodată îndemnul sub care invită publicul să-i susțină în una dintre cele mai importante etape sportive de anul acesta pentru România.
Unul dintre materialele video poate fi vizionat accesând acest link: www.mercedes-benz.ro/campionateinot.

Toate materialele video vor fi făcute publice pe pagina oficiala de Facebook Mercedes-Benz România: www.facebook.com/MercedesBenzRomania.

Pe toată perioada competiției, participanții la competiție, arbitrii și reprezentanții Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern vor putea experimenta confortul și eleganța autovehiculelor Mercedes-Benz și vor avea parte de o călătorie de cinci stele către victorie. Modelele CLS 250 BlueTec, E 250 CDI 4M, E 250 Cabrio, ML 350 CDI 4M, Clasa V, precum și trei modele Mercedes-Benz Vito vor fi la dispoziția acestora. În plus, noul CLA Shooting Brake, un autoturism special creat pentru cei care se află în permanentă căutare de inovaţii, inspiraţie şi perfecţiune, va fi prezent tot timpul în spațiul în care se desfășoară competiția. CLA Shooting Brake face parte din noua generaţie de autovehicule compacte de la Mercedes-Benz care se remarcă printr-un concept unic ce îmbină designul captivant, spaţiul generos şi ingineria fascinantă.

„În ultimii ani, Mercedes-Benz România a sprijinit sportivii care îşi doresc să facă performanţă. Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern împărtăşeşte acest demers şi sprijină perseverenţa prin ambiţie şi exerciţiu. Mercedes-Benz este un partener solid şi dinamic, alături de care ne aflăm permanent pe drumul către medalia de aur”, afirmă Camelia Potec, Preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz România și Federația Română de Natație şi Pentatlon Modern a devenit deja o tradiție pentru companie. La începutul anului 2014, Mercedes-Benz România a încheiat trei parteneriate importante cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, Federaţia Română de Tenis şi Fundaţia Olimpică Română, oferindu-le câte un Mercedes-Benz Vito pentru a fi la dispoziția lor de fiecare dată când au nevoie.

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz sunt accesibile online la: www.media.mercedes-benz.ro, www.mercedes-benz.ro și www.facebook.com/MercedesBenzRomania.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.