Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mentorship for Success te invită la evenimentul de lansare a celei de-a doua ediții!

0

Joi, 10 mai, începând cu ora 17:30, GRASP te așteaptă la Orange Concept Store București (Calea Victorie, 41) pentru a afla mai multe despre ce înseamnă un program de mentorat, odată cu lansarea celei de-a doua ediții a Mentorship for Success.

 

Vei avea ocazia să te întâlnești cu o parte dintre mentorii din ediția trecută, dar și cu unii dintre cei care te vor îndruma în programul de anul acesta, în cadrul unui eveniment dedicat tuturor celor interesați de ideea de mentorat! Printre invitați se numără Ionuț Stanimir, Department Manager Communication Division BCR, Cosmin Alexandru, director al B&P Brandivia și președinte al asociației ERUDIO, Ada Palea, Director – Head of People, Performance and Culture KPMG România și Ioana Traistă, Communication Manager Fundația PACT.

.

Te invităm să intri alături de noi în universul fascinant al unor povești de mentorat cu adevărat inspiraționale și să interacționezi cu alți candidați interesați să se înscrie în program. Pentru a participa la eveniment te rugăm să ne trimiți un e-mail scurt pe adresa mentorship@mygrasp.org prin care să ne confirmi prezența până joi, 10 mai, ora 12.00!

Fiecare dintre noi a interacționat la un moment dat cu o persoană care i-a schimbat viața și care i-a îndrumat pașii într-o anumită direcție, cu un mentor care i-a rămas în suflet. După eveniment te provocăm să transmiți prin intermediul sesiunii de fotografii Dear Romania, un mesaj românilor care te-au inspirat de-a lungul timpului și care te-au motivat să îți îndeplinești visele, transformând comunitatea în care trăiești într-un loc mai bun. Proiectul Dear Romania este o scrisoare către România, exprimând prin fotografie visele şi planurile noastre pentru ţară și comunităţile în care trăimMesajele din fotografii contureză profilul informal al Romaniei văzută prin ochii oamenilor obişnuiţi. Iniţiativa este adusă în România de către GRASP (www.mygrasp.org ) și face parte din proiectul “Dear World, Write Our (www.dearworld.me ), lansat în Statele Unite ale Americii în urma uraganului Katrina în 2005. Pentru mai multă inspirație puteți vedea fotografii aici

Inițiat de GRASP (Global Romanian Society of Young Professionals – www.mygrasp.org), Mentorship for Success este un program ce oferă tinerilor români cu potenţial, sprijin în formarea unei viziuni de succes şi acces la resurse şi informaţii cu privire la oportunităţile de studiu şi carieră din România şi/sau din străinătate. Prin susținerea relației dintre un mentor şi un mentorat ajutăm viitoarea generaţie de lideri să promoveze interesele României la nivel global. Programul este conceput să completeze educaţia formală prin punerea în contact a mentoraților cu români realizaţi care împărtăşesc valori şi ţeluri   similare cu ei şi care doresc să se implice în mod direct în creşterea profesională și personală a acestora. În ediția 2012, Mentorship for Success se axează pe domeniile: Business, Comunicare/Jurnalism, Inginerie/IT, Medicină, Arte, Arhitectură/Urbanism și Științe Politice.

Pentru a afla mai multe detalii despre pașii către un viitor de succes așteptăm să te înscrii în program accesând mentorship.mygrasp.org și să ne urmărești activitatea pe pagina de  Facebook – http://www.facebook.com/MentorshipforSuccess. Pentru orice întrebări sau sugestii așteptăm să ne scrii pe adresa: mentorship@mygrasp.org.

Programul este sponsorizat de BCR și KPMG și realizat cu sprijinul: Orange Concept Store, Centrul de Consiliere și Orientare Profesională al SNSPA (CeCOP), Gala Societății

Civile, Uniunea Studenților din România (USR), Organizația Studenților Mediciniști Cluj (OSM), Organizaţia Studenţilor din Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (OSUT), Societatea Studenților Europeniști Cluj, Organizația Studenților Economiști Cluj, Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Parteneri media: RFI România, Radio România Actualități, Radio România Internațional, Cariereonline.ro, Hipo.ro, Lume Bună, ȘtiriONG, România Pozitivă, BestResource, BestJobs, Inspire Business (BizCamp), ViraFilms.

 

Despre autor

avatar

Asociația Globală a Tinerilor Studenți și Profesioniști Români (GRASP) este o organizație neguvernamentală fondată în 2008 la iniţiativa unui grup de tineri români aflaţi la studii în străinătate. GRASP este o reţea deschisă care contribuie activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice, transfer de cunoştințe şi know-how, încurajarea dialogului şi dezbaterilor publice și susținerea antreprenoriatului. www.mygrasp.org

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.